Negyven év feletti hölgyek, akkor elfogadnátok egy 26 éves srác közeledését ha elkötelezné magát nektek?
Látom tudod te melyik a jó generáció :-)
Az én párom is 40-es, igaz én 37 leszek idén, 6 évvel idősebb. De mondani könnyű az elkötelezést, de amikor te 40 leszel ő meg 58 mondjuk akkor sem fog zavari ekkora korkülönbség? (36/F)
Én mondjuk 39 vagyok, de a vőlegényem csak 32.
Ez csak 7 év, nálatok legalább a duplája lenne. Nem tudom. Én eleinte a 7 év miatt is aggódtam, aztán úgy voltam vele, hogy meglátjuk, mi lesz belőle. Hát esküvő lesz :)
Álmodozás mindkét fél részéről.
(A férfi részéről egy objektív előnye van,
megússza a gyerektartás kockázatát. Sajnos, ha korban hozzá "illő" nőt választ, több mint 50% esélye van, hogy gyerektartást fog nyögni.)
24 évesen jöttem össze Egy 44 éves nővel. 3 évig tartott. Nagyon jó ember volt, személyiség szempontjából nagyon jól passzoltunk, a szex szuper volt. De sajna a generációs különbség ott volt... Érezhető volt, hogy ő nem a modern technológia világában nőtt fel, illetve zavaró volt hogy állandóan elfáradt meg bepunnyadt olyan dolgoktól amitől én maximum bemelegedtem.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!