Véletlen adtam egy szájrapuszit a tesómnak és ő haragszik mit tegyek.16 fiu ő 17 lány?
Gondolom le akartad zsidózni, te szuperagy. Az jew ;)
Egyébként meg tuti kamukérdés, kicsit unalmas már ez a sok baromság...
Ugyan miért lenne a kérdés kamu? Érdekes, ha valaki nem a szokványos sablonnal jö, akkor az a kérdés már is kamu. :S
Egyébként nem értem a nővéredet. Nálunk is előfordult már, hogy úgy fordultunk anyával és vletlenül szájrapuszi lett a normál pusziból. Kellemetlen volt meg fúj (mert a mi családunkban csak a szerelmünknek adunk szájrapuszit) de nevettünk egyet, zavarba jöttünk egy kicsit de ment tovább az élet.
Ha szükségesnek látod, kérj tőle bocsánatot és mondd meg, hogy véletlen volt, eszedbe nem jutna szájrapuszit adni hiszen a nővéred és ezt te is gusztustalannak tartod.... Ha ezek után is haragszik, akkor hagyd rá. Kissé komolytalan, de örülök ha ez a legnagyobb problémája az életben. :) Majd túlteszi magát rajta.
"véletlenvéletlen" vagy beisjön?xD
am szerintem egy ilyenért nem haragudna meg senki:O
Ha a nővéred helyében lennék, én nevetnék egyet rajta és elfelejteném :)
Szerintem ő se haragszik igazán, inkább csak meglepődött.
hali
szerintem egyáltalán nem gond mert én az egyik rokonommal (Igaz nem a nővérem) picit messzebbi rokon direkt szájra-pusziztunk sőt még smároltunk is. osztálykirándulás volt
16/ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!