Miért van az hogy nincsenek semmilyen céljaim az életben? És semmit nem akarok elérni.24/F
Figyelt kérdés
Nem akarok barátnőt, feleséget se gyerekeket, nem akarok utazgatni, dolgozni se akarok. De azt sajnos muszáj különben apám kidob a házból, és mehetek a híd alá. Élni se akarok, csak sajnos nincs bátorságom hogy kinyírjam magam. Legszívesebben azzal tölteném el az egész életemet, hogy kockulok, vagy fekszek az ágyamban, és nézegetek filmeket. Barátaim nincsenek, nem is voltak soha, de szükségem nincs rájuk. Szerintetek miért vagyok ilyen?2014. máj. 6. 18:03
21/29 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem hogy eléggé keményen dadogok. OCD-s vagyok. És szociális fóbiám is van kb 8 éve. dadogok meg olyan 11-12 éve.
2014. máj. 6. 21:12
23/29 anonim válasza:
Meg ha már folyton gép előtt vagy ismerkedj a neten hasonló problémákkal küzdőkkel.Biztos van ilyen fórum.sokat segíthet
24/29 A kérdező kommentje:
Hasonlóproblémákkal emberekkel még nem találkoztam a neten.
Van elég sok netes barátom. Akikkel szoktam beszélgetni, igaz nem sűrűn de szoktam, mert ritkán van kedvem kommunikálni, még az interneten is.
2014. máj. 6. 21:22
25/29 anonim válasza:
Nem véletlen, és nem bántásból írjuk, hogy menj pszichológushoz. Nem ciki ám, én is járok, nyugaton meg egyenesen divat járni. :) Hidd el, hogy sok mindenben segítséged lesz.
26/29 A kérdező kommentje:
Fontolóra veszem. Nem vettem bántásnak egyáltalán, engem szinte lehetetlen megbántani.
2014. máj. 6. 21:29
27/29 anonim válasza:
Kérdező:Amiről te írsz,az a pszichopaták jellemzői,nem a szociopatáké.Nem ugyan az a kettő.
29/29 anonim válasza:
Bár már régi kérdés,de imádom amikor az egészséges emberek oktatnak lelkileg beteg embereket.
Srácok, olyan kínokon életetekben nem mentetek még keresztül, mint egy mély depresszió, az nem úgy működik,hogy csak gondolsz egyet és megváltozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!