Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt élő párok! Ajándékoztat...

Együtt élő párok! Ajándékoztatok egymásnak valamit karácsonyra vagy csak az együttléttel örvendeztettétek meg egymást?

Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 17:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
Mi csak 29én találkozunk, de megajándékozzuk egymást. Én vettem a páromnak egy bőr pénztárcát és gravíroztattam neki egy ezüst medált. Az én ajándékom pedig még meglepi :) De nekem/nekünk az lesz az igazi ajándék, hogy végre együtt lehetünk pár órát. Sajnos este megint mennie kell dolgozni. :(
2009. dec. 26. 18:39
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
Mi 3,5 éve vagyunk együtt és eddig mindíg ajándékoztunk, de most lakásvásárlás miatt hitelt veszünk fel és arra ki kellett fizetni a héten több mint 130ezret úgyhogy most nincs aji, de januárba lehet be tudjuk majd pótolni.
2009. dec. 26. 18:40
 13/18 anonim ***** válasza:
86%

Mi 12 éve vagyunk együtt, ebből 10 éves házasok.

Régebben vettünk egymásnak ajándékot, de mostmár van 2 gyerekünk, és kevés pénzünk. Így már csak a gyerekeknek veszünk ajándékot, nekünk meg az a legnagyobb ajándék, hogy ők boldogok.

Azonkívül a kisfiamnak 30-án még szülinapja is lesz!

2009. dec. 26. 19:16
 14/18 anonim ***** válasza:
90%
illene...jó érzés volt h kaptam, bár én nemakartam adni a csajomnak de jóérzés volt kapni és kibontani ne foszd meg ettől az érzéstől ez nem szülinap vagy bármi ilyen csak 1 szer van az évben szóval igen kellene 23/f
2009. dec. 26. 19:18
 15/18 anonim ***** válasza:
91%

En kaptam a páromtol egy konyhai robotgépet és egy parfumot. En nem vettem neki semmit, de ezt elore megbeszeltuk, ő mondta h ne vegyek semmit. Mert szerintem nem jol jon ki ha en veszek neki vmit az ő pénzéböl, meg akkor is ha azt mondja hogy az a mi pénzunk. Mert en nem dolgozom, meg suliba jarok. 8 honapja elunk egyutt.

18/L

2009. dec. 26. 20:18
 16/18 A kérdező kommentje:

kedves utolsó,

igen énis igy voltam vele,de áthidaló megoldásként csokit és egy kulcstartót kapott a 3 nappal karácsony előtti szülinapjára,karácsonyt pedig kihagytuk. nagymamám,anyósom és párom hozzájárulásával pedig végre kaptam egy szemüveget szóval most ez az aji:)

16L

2009. dec. 26. 22:52
 17/18 anonim ***** válasza:
78%
Szoktunk venni, de közösen vesszük meg. Egyébként is közöskasszán vagyunk, szóval elég nehéz nagyobb értékű ajándékot venni a másik tudta nélkül.
2009. dec. 27. 08:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi is 3,5 éve vagyunk együtt!Ez volt a 4. karácsonyunk és most senkinek sem vettünk ajándékot!Nekünk most egy életre szóló ajándék lesz a pici lány érkezés 2 hét múlva! :D
2009. dec. 27. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!