Férjed megcsalna egy prostival akkor ott véget vetnél a kapcsolatnak? (Távkapcsolatban)
Figyelt kérdés
2014. máj. 4. 21:02
12/23 anonim válasza:
Bármilyen körülmények között csalna meg a párom, repülne.
13/23 anonim válasza:
Attól függ. Ha csak egyszeri kisiklás volt, akkor igen, mivel távkapcsolat, és az igen nehéz, pláne egy férfinak, és még mindig jobb, hogy így tett, mintha a hátad mögött más nőnek vallott volna pl. szerelmet, vagy hosszabb távon szeretőt tartana melletted. Viszont elgondolkoznék és megbeszélném vele a továbbiakat, ami a távolságot illeti, mert ezek szerint ő már nehezen viseli. Ha tudjátok próbáljátok megoldani, hogy ne legyen a továbbiakban távkapcsolat.
14/23 anonim válasza:
Bocs, elgépeltem, ha csak egyszeri kisiklás volt, akkor nem, de azért gondolom a többiből érthető volt, hogy az igent csak elgépeltem! :)
15/23 anonim válasza:
Igen..
Távkapcsolat em enyhítő körülmény, az sem, hogy fizetőshöz ment
16/23 anonim válasza:
Nekem ezek a "pláne egy férfinak" kiegészítések bántják a szemem.
A nőknek nincs kevesebb igényük a szexre!!
On: biztosan.
17/23 anonim válasza:
Nem, távkapcsolatban valószínű én engedném meg neki, hogy csinálja, nem vagyunk fából. (én mondjuk kibírnám, mert annyira nem vagyok odáig a szexért, ő meg nem valószínű, hogy megtenné)
18/23 anonim válasza:
16: itt kezdőknek a problémák,ha szúrja a szemedet ... az empátia készséggel. És, de a nőknek is van igényük, max. ők nem mennek hímringyóhoz, és ugyanúgy megteszik, ha már nem bírják tovább. Mellesleg a nők százszor hűtlenebbek, pl. érzésekben, mint a pasik. Csak arról ugye lehet kussolni, és azt minek bevallani. Ja, és nő vagyok.
19/23 anonim válasza:
Igen.
Aki meg írta, hogy alapvető szükséglet egy férfinak... kérdezem, mert a nőnek nem az? Hagyjuk már ezt a magyarázatot..ez nem indok, szimplán csak gerinctelenség.
20/23 anonim válasza:
- OFF -
Azért kérdező, én a helyedben megkérdezném a válaszadókat arról is, hogy vajon hányan voltak köztük távkapcsolatban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!