Szerintetek ha egy 20 éves gyerek napi 4-5 órát xboxozik az gyerekes?
Így reagált a kamaszgyerek, amikor elvették tőle a játékát:
https://www.youtube.com/watch?v=YersIyzsOpc
Na ezért veszélyesek ezek a játékok.
Ennek nem elvették a játékát, hanem törölték a wowos karaktereit.
Az a baj, hogy egy ilyen játékba sokan belefektetnek RENGETEG órát, és megdolgoznak benne valamiért (az lényegtelen, hogy semmi értelme), és fogja valaki és tönkre teszi.
Ez olyan, mintha te mondjuk jácintokat nevelgetsz egy kis virágágyásban, haszna nincs, de te örömöd leled benne, és valaki fogja és lerombolja az egészet.
Oké nem kell így őrjöngeni, de azért ez már túlzás.
Ha valaki függő az pszichológus kezelje, ne az öccse szívassa meg ezzel.
Tokmindegy, hogy toroltek a karaktereit, a lenyeg, hogy ilyen duhkitoressel reagalt arra, hogy elvettek a jatekat.
Valoszinuleg azert tette az anyja, mert orakon at jatszott, es az mar nem egeszseges!
Szivem szerint betiltanam az ilyen idiota jatekokat.
Az öccse törölte.
Ez egy betegség, ezt nem így kell kezelni akár tök mindegy neked akár nem.
Egy függőtől nem ilyen drasztikusan kell megvonni a függése tárgyát, hanem fokozatosan, és úgy, hogy ő maga akarja letenni.
Ez a videó egy függő gyerek megalázása (hiszen felkerült netre) és 100%, hogy nem hozott eredményt.
Nem kell teljesen elvágni a dolgot, hiszen alapjáraton a videojátékokkal semmi baj (egyiknek másiknak érdekesebb a története, mint a jobb filmeknek) és ha nem viszik túlzásba akkor még azt is mondom bizonyos szinten hasznos. (töménytelen mennyiségű ANGOL infó, érdekesen tálalva. Mintha egy rövidebb angol képregényt olvasna).
Persze ehhez át kell látni azon hogy "lövöldözik a gyerek".
És mindezt nem kockaként mondom. Játszottam már pár játékkal, aminek esküszöm 100X több mondanivalója volt mint akármelyik istenített könyvnek (könyvet is sokat olvasok).
23L
Na ez meg a másik.
Lehet hogy a megalázott gyerek függő volt egy játéktól (amiért szerintem nem a játék a felelős, hanem a szülők!) de az öcsi eléggé élvezte, hogy megalázhatja a tesóját.
Ha választhatnék kocka gyerek és gané gyerek között, ám legyen inkább a kocka. :)
Már megint egy szülő aki azon van kiakadva h a gyereke játszik holott manapság már ez egy teljesen megszokott szórakozási forma.
Nem értem mért kell ezen pánikolni, most jobb lenne ha füvezne, minden 7-en leinná magát, v másokat terrorizálna.
Így legalább tudod h szemelőt van és nem csinál semmi rosszat. Azzal h egy virtuális világban tengeti a szabadidejét a világon senkinek nem lesz rosszabb.
Mindössze ez egy drága hobbi ha eredetibe veszi a játékokat.
Tudom mert én is játszom néha bár esetemben én a mozit jobban szeretem. De a lényeg ez nem minden esetben ártalmas én is ösztöndíjas fősulis vagyok. Tehát a tanulmányaimra nincs hatása.
Am ha meg nem játszana akkor v mi mást csinálna, de nem biztos h jobbat.
Ja és mivel 100% h titkon azt reméled h kinövi hát most jön a fekete leves nem fogja. Ez olyan biztos h mint h holnap is nap lesz. Ezek a játékok arra vannak kitalálva h mimnél többet játssz velük. Van olyan amibe több száz/ezer órát is bele lehet ölni. Ilyenek álltálába az MMO-k, a multis FPS-ek. Az olyanok amiben rengetek kioldható cucc van pl autó Gran Turismo pl.
Ugyanakkor a játékoknak van egy másik ága is az h ez egyfajta digitális művészet. Ha nem hiszed nézd meg h h csinálják őket h van leprogramozva minden pálya milyen részletességgel, h milyen jók a szinkronok (pl Emily Rose), h vannak felvéve. Milyen történteket írnak hozzá.(pl Uncharted) Mert a legtöbbnek azért van.
Nem mindegyik arról szól h te vagy a Rambó és lőj szét mindent. Csak az ilyenek miatt mondják azt h ostoba játékok pedig van számtalan féle. Van amelyik a logikát reakció képesztget, memóriát...
Ja és elképzelhető h v mi angol is ragad a delikvensre csak mellesleg.
25 F
18: én spec tökre nem vagyok szülő, és a játékot se ellenzem, de a napi 4-5 óra az igen is előbb-utóbb komoly problémákhoz vezet, sőt talán már most erősen függ tőle a kérdező, vagy ha nem szülő kérdezte meg, hanem maga a gyerek akkor a 20 éves.
Felkéne fogni, hogy mindent mértékkel jó csinálni, ennyi a lényege. Én is játszok, 35 éves nő létemre, de erőt veszek magamon és ha kedvem is lenne akkor se ülök a játék előtt 4-5 órákat mindennap, mert észnél vagyok és tudom, hogy hová vezethet. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!