Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párom elvesz feleségül,...

Ha a párom elvesz feleségül, akkor kevesebb gyt-t kell fizetnie az én gyerekeimre hivatkozva?

Figyelt kérdés
Tehát azzal az okkal, hogy onnantól az én gyerekeimért is anyagi felelősséggel tartozik.
2014. máj. 3. 12:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
97%

"Ez így nagyon nem igazságos."

Csak annak a gyereknek semmi köze ahhoz, hogy te mire/mennyire vállaltad a saját gyerekeidet.

2014. máj. 3. 13:52
 22/30 anonim ***** válasza:
97%
De neked azokhoz a gyerekekhez, meg hogy őket ki támogatja, semmi közöd sincs.
2014. máj. 3. 13:52
 23/30 anonim ***** válasza:
21%

az sem igazságos, hogy lepontozzák az igazságot

hogy törvényekben minden benne van, ami nevelt gyerekre vonatkozik, az is, mert van vele ugyanúgy jog, ahogy kötelezettség, ugyanúgy anyagi vonzata befelé is kifelé is. ha apa illető, ha nem apa!

2014. máj. 3. 14:00
 24/30 anonim ***** válasza:
10%
*jár vele
2014. máj. 3. 14:02
 25/30 anonim ***** válasza:
1%
Lehet kérni a bíróságtól a tartásdíj leszállítását, ha nincs egyezség. És miért lenne? Igaz, így sincs nagy esélye, mivel a családjogi bíróságok anyapártiak.
2014. máj. 3. 14:05
 26/30 anonim ***** válasza:
92%

Igen, az élet gyakran nem igazságos, de neked akkor sem lenne közöd a párod volt feleségénél élő gyerekeihez, ha az angol királynő és a dubai sejk felváltva küldene nekik pénzt hetente.

Fordított helyzetben te lemondanál a gyerektartásról, ugye? Sőt, nyilván még a gyerekeid ruháit és játékait is elküldenéd az ex új párja gyerekeinek, ugye? (és ha igennel válaszolsz, harsányan fogok röhögni az átlátszó hazugságon)

2014. máj. 3. 14:11
 27/30 anonim ***** válasza:
96%
Ha az apa nem fizet a gyereked után gyerektartást, akkor erre nem az a megoldás, hogy a párod gyerekétől elveszed, hanem az, hogy a te gyereked apját feljelented. De persze egy gyereket lehúzni könnyebb, mint bíróságra járni. Értem én.
2014. máj. 3. 14:26
 28/30 anonim ***** válasza:
68%
Téged vesz feleségül,a gyerekeidhez jogilag semmi köze.Van a te gyerekeidnek apja akin hajtsd be a gy.tartást.Hogy az exet ki és mennyivel támogatja ahoz se neked se a párodnak semmi köze.Azért ez jó,uj család uj gyerek-ek a régiek meg le vannak carva.na ez az ami nem igy müködik
2014. máj. 3. 19:31
 29/30 anonim ***** válasza:
80%
nem a te gyerekeidért te és a saját apjuk a felelős a párodnak nincs köze hozzá
2014. máj. 3. 21:26
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Az igazság odaát van...

Azoknak a gyerekeknek, annak a 4 felnőttnek aztán semmi köze ahhoz, hogy te (illetve te meg az ex férjed) milyen anyagi helyzet vállaltatok be X számú gyereket. A te gyerekeid ellátását neked kell megoldani. Szerintem ahelyett, hogy a leendő férjed gyerektartását próbáljátok csökkenteni, fordulj bírósághoz a te elmaradt gyerektartásod miatt. Mert az jár. Mint ahogy jár a férjed gyerekeinek is.

2014. máj. 4. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!