Van köztetek olyan, aki valamiért már valamelyik szülőjét megverte? Melyiket? És miért? És mi lett belőle?
Én soha nem tettem ilyent, de ezek az esetek a klasszikus
"Nagy mennyiségű alkohol elfogyasztása után, előzetes szóváltást követően..."
Kezdetű híREK
Én soha, el semtudom képzelni...sokáig a környezetemben sem volt ilyen...
A sőgorom verte meg az apósomat, ayis csak verekedtek..
Verete az anyósomat őt..a mindenkit az após..( kőrházba is juttatta, pszichés problémái lettek)
Sikerült a férjemmel elmenekülnie( anyaotthon) ahova a 18 éves sógorom már nem mehetett, Elköltözni nem tudott.
Az após nekient a barátnőjének, ekkor veekedtek össze, de csípúnyán
Plusz, ha az apja nekiment, már nem álllta a verést..
A tőlem 1 évvel fiatalabb húgomat szóban megvédtem,anyámmal szemben,anyám szerint "flegmán visszaugattam" neki,ő nekem ugrott,ütött mint a rossz nyavalya én meg lefogtam a csuklóját. Állítása szerint én megvertem őt,bár ez nem így történt. Azóta az ismerősei egyik felének azt mondja,hogy ő vert meg engem mert megérdemeltem,a többieknek azt mondja hogy én vertem meg őt,ami persze nem így történt,mert csak a csuklóját fogtam le egy időre,aztán nem érdekelt hagytam,hogy üssön ha jól esik neki. A vége az lett,hogy én megutáltam,ő meg azóta is hazudik,mint a vízfolyás.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!