Ha valakit nagyon megbántottam, és őszinte megbánást tanúsítok, hogyan tudnám legalább részben helyre hozni a bűnömet?
Figyelt kérdés
Nem vagyok már gyerek. Meg nem történté sajnos nem tudom tenni!2014. ápr. 30. 18:50
11/15 A kérdező kommentje:
Feleségem gépénél ültem éppen.
2014. ápr. 30. 21:19
12/15 mustafa33 válasza:
A feleséged már rég otthagyott Kokoszak. Mit hülyíted már megint a jó népet?
Mit akarsz te helyre hozni, hogy azt mondtad róla nekem hogy unod a hájass seggét? Ezt nem lehet helyre hozni, te gyökér.
13/15 A kérdező kommentje:
Miről beszélsz mustafa33? Valamelyik kommentedben úri embernek nevezted magad! Most láthatja mindenki, hogy milyen egy mustafa féle "úri Ember"! Inkább csak szánalmas vagy!
2014. máj. 1. 07:51
14/15 mustafa33 válasza:
Kokoszak, úgy látom te egy veszélyes pszihopata vagy, és erre figyelmeztetni kell másokat is, hogy vigyázzanak veled. És hagyd abba mások zaklatását privi üzenetekkel, mert mindenkinek elege van már a hazudozásaidból. Értsd meg, ha valaki elutasít, vagy nem kíván veled beszélni akkor kopj le. És úgy látom veled nem lehet civilizált modorban beszélni, mert azt biztatásnak véled, ezért neked csak ez a stílus jár ki. Térj észhez, vedd észre magad vagy fordulj orvoshoz ha pszihés problémáid vannak. Vagy annak ellenére, hogy 55 évesnek mondod magad, te egy identitás problémával küzdő kamasz lennél? Akkor is inkább magaddal foglalkozz, mert ezt nem növöd ki.
15/15 mustafa33 válasza:
És 12-es válaszomban csak szó szerint idéztelek a nekem küldöt prividből, a te szavaidat írtam le amivel nem kért véleményt mondtál egy konkrét személyről aki elutasított téged. Én azt tartom szánalmasnak. De amit itt művelsz több regisztrációd alatt és több identitásal, az sajnos már nem szánalmas, az már-már közveszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!