Járt már más is így családos nővel?
Figyelt kérdés
Egy bankban dolgozom és van egy ügyfelem, egy nagyon kedves nő. Van 2 gyereke és férje. Ja és nem magyar. ...és nem tudom őt kiverni a fejemből. Olyan szép és csinos, kedves, bájos kis nő. Én 26 éves vagyok, ő 32. De nem néz ki ő se 26-nál többnek. Egyszerűen nem tudom miért vonzódom annyira hozzá? Annyi szép és csinos nővel dolgozom együtt, de egyik sem érdekel. Talán azért pont ő mert szép, vagy mert olyan elérhetetlen?2014. ápr. 30. 16:11
1/12 anonim válasza:
Ne próbálj egy családot szétverni! Annál kevés gerinctelenebb dolog van. Te nem vagy ilyen, igaz?
2/12 A kérdező kommentje:
Nincs köztünk semmilyen kapcsolat egyébként! Én próbálok vele kedves, törődő lenni, de a kedves mosolygáson kívül mást még nem tapasztaltam.
2014. ápr. 30. 16:14
3/12 anonim válasza:
Azért olyan jó a kisugárzása, mert elégedett az életével, nem azért mert véget akar vetni a boldogságának. Gondolj rá, mikor egyedül vagy, és ennyi.
4/12 anonim válasza:
Na ez az egyszerű kémia. Egyszerűen vannak olyan emberek akikben észrevesszük, vagy megérezzük azt a pluszt ami miatt érdekes számunkra.
Viszont ez nem komoly. Felkeltette az érdeklődésedet, ennyi.
Családos, ügyfél, gyerekei vannak, ennek elégnek kell lennie ahhoz, hogy kiverd a fejedből.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem akarok tőle semmit, csak legalább úgy nézzen a szemembe, lássam rajta a viszont vonzódást! Szoktam nyújtani neki köszönésnél kézfogásra a kezem... Ebből érezheti a kiemelt figyelmet?
2014. ápr. 30. 16:19
6/12 anonim válasza:
Inkább csak NE érezze a kiemelt figyelmed, jó?!
Ha folytatod, akár zaklatásnak is veheti és repülsz!
Már ezért is az orrodra koppintanék, ha megtudnám.
- valaki, aki bankban dolgozott és tudja, hogy ez tabu -
7/12 anonim válasza:
Az teljesen normális, én is mindig kezet fogok a bankárommal. Nem tudom, miért akarsz elindítani egy lavinát, inkább örüljünk, hogy vannak szép, csinos, stb. nők, akik nem kelletik magukat, ha meglátnak egy öltönyös férfit.
8/12 anonim válasza:
Nem kell, hogy kiemelt figyelmet élvezzen tőled. Ezt a rajongást (ami kizárólag a külsejének szól, mert az embert nem ismered) tartsd magadban, ne hozd a tudomására.
Te a szolgáltató vagy, ő az ügyfél.
Inkább iratkozz fel egy társkereső oldalra ;)
9/12 anonim válasza:
Milyen jogon várod el olyan nő vonzódását, aki legalább két okból tabu, és akivel úgysem akarsz semmit kezdeni? Gyönyörködj benne és kész.
10/12 A kérdező kommentje:
Mert egyszerűen nem bírom ki és kész... Annyira édes nő! Pont ilyen feleséget szeretnék én is.
2014. ápr. 30. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!