Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El akarok "szökni "! Ötletek?

El akarok "szökni "! Ötletek?

Figyelt kérdés

Mindig veszekedés van a családunkba utálom már az egész rokonságomat és a családomat ha tudnátok milyen undoritoak a rokonaim ,zsarnok,ocsmány undorito emberek ... A szüleim pedig nem képesek egyenlöen nevelni engem és a bátyámat a bátyám mindenhová mehet ahova csak akar és amikor akar én meg nem mehetek sehova... ha meg megyek akkor ö is jön , abszolut nincs igazságos nevelés a családunkba ... Az apám abszolut a rokonaira ütött és teher vagyok neki és ezt nap mint nap hozzám vágja ocsmány szavak kiséretébe és tettekbe egyedül az anyám akivel ugyahogy jo a kapcsolatom de ö meg mint irtam nem tud egyenlöen nevelni minket ,igy nekem ez nagyon roszul esik és amikor szolok neki ezért hogy én is szeretnék elmenni leorditja a fejemet és még én vagyok a hibás pedig én csak arra vágyok hogy elmehesek én is ide oda... A testvérem nem egyszer volt külföldön pedig én vágytam oda öt nem is nagyon érdekelte a dolog én még sosem voltam , öszesporoltam egy repülöjegy árát valahova egy europai unios országba ,szeretnék kimeni mivel a családom nemhogy külföldre még a szomszédos megyébe se visz el..de talán pl.: még moziba se mikor a bátyám meg megy... Arra gondoltam tehát elutaznék kb egy hétre oda visza ugy 2-300 ezer ft-böl , még azt nemtudom hova menyjek , szerintetek hogy tudnám megoldani hogy eltudjak menni , de persze ugy hogy nem akarok ténylegesen megszökni hanem hogy tudják hol vagyok tehát ha lehet békeségbe elmenni (lehetöleg nem egyedül ) ?

Én 16 éves vagyok

2009. dec. 25. 10:26
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
85%
Hát igen én is hasonló dologban részesülök de én is amellett vagyok, hogy gyűjtögess :). Az utazással kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy vigyázz magadra. És tényleg nem olyan sok az a 2 év. Addig pedig ha nem mehetsz el sehova találj valami olyan elfoglaltságot amit csinálhatsz, hogy eltereld a gondolataidat. Valami olyat amit tényleg élvezel :). Ez csak egy apró tanács, hogy könnyebb legyen. Én például sokat rajzolok :). Nem sok és nem is old meg semmit de legalább lefoglalom magam. Kitartás :).
2009. dec. 25. 14:23
 22/30 anonim ***** válasza:
40%
szóval neked az a lényeg, h csavarogj, és ezért mindenki undorító...szép kis kölyök vagy... te egy báttyról írsz...akkor gondolom idősebb nálad és bizonyára van már 18 éves...na látod, azért mehet, oda, ahová akar, te meg azért nem mert még ilyen kis agyatlan gyökér vagy...majd ha nagy leszel, te is mehetsz csavarogni, amíg meg nem unod...egyetlen egy baj van a szüleiddel, nem neveltek meg rendesen, ennél is szigorúbban kéne téged fogni,hogyha ilyen akaratos kis hülye vagy
2009. dec. 25. 15:30
 23/30 anonim ***** válasza:
45%
hát aki helyesli hogy ő nem mehet sehova az jó nagy paraszt... 16 éves emberek!!! 10. évfolyam !! HALLÓ
2009. dec. 25. 19:25
 24/30 anonim ***** válasza:
52%

ÓÓÓó, de nem szerethetnek anyukádék... De azért 2-300ezret összetudtál spórolni a pénzükből 16 évesen...

Meg gondolom az Adidas vagy Puma cipő stb is megvan a szülőktől. Pppfff

2009. dec. 25. 20:40
 25/30 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:25

Pont ezért.

De az ő élete, ostoba kis csitri, de ő dönti el, hogy szeretné elcseszni.

2009. dec. 26. 00:13
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
elcseszni? azzal hogy házibuliba megy meg bulizni? 16 éves! 14 évesen is voltam részeg... most orvosin feszítek.. elcsesztem? 16 évesen azért már ugyan szinte saját élete kéne legyen...
2009. dec. 26. 01:00
 27/30 anonim ***** válasza:
75%

20:40-es vagyok.

Ok, 16 éves. Aztán mennyire lesüt az a rohadt nagy "érett" gondolkodása az írásából.

1. a bátyja valószínűleg azért van szabadabban eresztve, mert 1- idősebb

2- 16 évesen csak annyi sütnivaló jutott neki, hogy ő el akar szökni 2-3százerez ft-ból.

Ha valóban értelmes lenne,(és nem felelőtlen, durcázó gyerek), akkor ahogy már előttem is írták, nem b*szná el ezt a pénzt ilyenre, hanem tovább gyűjtené, hogy esetleg 18 évesen legyen vmi alapja az önállóságra és meg legyen az a fene nagy vágyott szabadsága és a saját lábára álljon. De neeem, ő elszökik.

Nem csodálom, hogy nem nagyon engedik a szülei, semmi felelősségtudata, esze nincsen, akkor??

Próbálj normálisabban hozzáállni a dolgokhoz és viselkedj érettebben, ezzel már előbb elérsz valamit, mint a te hatalmas ötleteddel, s talán a szüleid is másképp állnak hozzá a dologhoz.

És nem szülő vagyok, mielőtt azt hinnétek.

18/L

2009. dec. 26. 12:28
 28/30 anonim ***** válasza:
65%
nem véletlen, hogy csak 18 éves kortól nagykorú valaki 16 évesen még GYEREK, akár tetszik neki, akár nem... de nézzen csak át amerikába, ott pl 21 éves kortól felnőtt valaki (nagyon is helyesen, mert sokaknak nem nő be a feje lágya 18 évesen sem)
2009. dec. 26. 13:06
 29/30 A kérdező kommentje:

Ausztriába is tudtomal 21 év a felnöt korhatár :)

Amugy képzeljétek a hétvégén lementem Bécsbe :) igaz csak egy reggel mentem este jötem útra és sajnos 20 ezrem bánta de ez volt az ami hiányzott ami kellet nekem , csak sajnos rövid idöre mentem és azért szeretem volna legalább egy hetett eltölteni ott :)

2009. dec. 28. 12:46
 30/30 anonim ***** válasza:
Maradj otthon öcsisajt úgyis elkapnak és te se lehetsz örökké szökésben minden 4-5-dik kölyök szeretne legalább egyszer lelécelni otthonról kevés az igazán jó család.Ha most megfutamodsz akkor mi lesz veled a nagybetűs élet viharaiban?Kitartás
2009. dec. 31. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!