Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha a lányotokról...

Mit tennétek, ha a lányotokról/barátnőtökről/tesótokról kiderülne, hogy leszbikus?

Figyelt kérdés
Másképp néznétek rá akkor is, ha egy tök normális csaj?
2009. dec. 25. 01:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
96%
Kb. annyi lenne a reakcióm, mintha kiderülne, hogy nem a lila a kedvenc színe, hanem a kék.
2009. dec. 25. 12:03
 12/23 anonim ***** válasza:
83%
engem nem zavarna egyáltalán. Söt a legtöbb homoszexuális sokkal rendesebb mint némelyik hetero. Csak a felvonulásokkal nem értek egyet de az más tészta.
2009. dec. 25. 13:00
 13/23 anonim ***** válasza:
85%
Nem zavarna és nem ítélném el őt emiatt!
2009. dec. 25. 13:57
 14/23 anonim ***** válasza:
85%
Élni és élni hagyni!Olyan amilyen.Ez nem változtat semmin.
2009. dec. 25. 14:01
 15/23 anonim ***** válasza:
84%

nem neznek ra maskepp. lehet azert, mert en is leszbikus vagyok?

De szerintem, ez mindenkinek a maganugye. En nem hiresztelem magamrol... Szeretem a parom, de ez a maganugyunk, nem fogom minden ismerosnek elmondani.Persze, ha rakerdeznek elmondom... De mivel, en sem kerdezem oket a szexualis eletukrol, ezert elvarom, hogy ok se tegyek.Persze, az is hozzatartozik, hogy mi szolid par vagyunk, az eletunket negy fal kozott eljuk, nem a nyilvanossag fele.

De ha valaki elottem csinalja a dolgait(legyen az hetero vagy sem) en szolnek, hogy zavar. Tehat, addig amig nem nyilvanos nem zavar semmi.

Az embert el kell fogadni, ugy ahogy van(:

Boldog karacsonyt!

2009. dec. 25. 14:12
 16/23 anonim ***** válasza:
95%
Mivel gyanítom azért mondta el nekem mert megbízik bennem én meg nem akarnám elveszíteni azt mondanám nem zavar. Azzal viszont egyetértek, hogy mindenkinek a magánügye heteróknál se szeretem mikor az orrom előtt falják egymást. Ettől még ugyanaz az ember marad csak kicsit más. Viszont a kedves reakció megkönnyíti az illető dolgát mert ígyis frászban van, hogy mit szólnak hozzá még keserítsem is el végleg azzal, hogy nem fogadom el?
2009. dec. 25. 16:17
 17/23 anonim válasza:
95%
Van olyan barátnőm aki régen nagyon szerelmes volt egy fiúba éveken át,aztán pár éve kiderült,h összejött egy lánnyal,de nem zavart a dolog.Ugyanúgy szerettem őt,mint barát.Egyébként is van több meleg barátom pl és nagyon szeretem őket. :)
2010. febr. 6. 20:13
 18/23 anonim ***** válasza:
93%
Engem nem zavarna mert van meleg rokonom és ugyanúgy viselkedek vele mint ezelőtt.Ugyanolyan ember mint bárki más az meg hogy kit szeret és vele mit csinál az már magánügy:)
2010. márc. 14. 17:47
 19/23 anonim ***** válasza:
94%

Semmi nem változna. Ez nem bűn, mint sokan gondolják.

Gyereke még ugyanúgy lehet és élhet tökéletesen normális életet, már amennyire az intoleráns emberek hagyják, vagyis amennyit felvesz belőle.

Egy ugyancsak leszbikus, akit szégyell az anyja emiatt:(

Ui.:Én voltam pszichiáternél, sokszor és folyamatosan olt, hogy márpedig legyek férfival, férfival könnyebb, jobb stb., csak egy szerelemből (férfival) születhet fiam, tehát aki elküldené a gyerekét, ez nem betegség, amit a dilidoki kigyógyít (csak még jobban meg nem értettnek fogja érezni magát az illető).

2010. márc. 14. 17:51
 20/23 anonim ***** válasza:
93%
Ha valami rokonomról kiderülne, az nem lenne probléma, de ha pl a legjobb barátnőmről kiderülne... Akkor lehet, hogy azt hinném, hogy azért barátkozik velem, mert szerelmes belém, de akkor is biztosan meg tudnánk beszélni))
2010. márc. 14. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!