Mit tennétek, ha a lányotokról/barátnőtökről/tesótokról kiderülne, hogy leszbikus?
nem neznek ra maskepp. lehet azert, mert en is leszbikus vagyok?
De szerintem, ez mindenkinek a maganugye. En nem hiresztelem magamrol... Szeretem a parom, de ez a maganugyunk, nem fogom minden ismerosnek elmondani.Persze, ha rakerdeznek elmondom... De mivel, en sem kerdezem oket a szexualis eletukrol, ezert elvarom, hogy ok se tegyek.Persze, az is hozzatartozik, hogy mi szolid par vagyunk, az eletunket negy fal kozott eljuk, nem a nyilvanossag fele.
De ha valaki elottem csinalja a dolgait(legyen az hetero vagy sem) en szolnek, hogy zavar. Tehat, addig amig nem nyilvanos nem zavar semmi.
Az embert el kell fogadni, ugy ahogy van(:
Boldog karacsonyt!
Semmi nem változna. Ez nem bűn, mint sokan gondolják.
Gyereke még ugyanúgy lehet és élhet tökéletesen normális életet, már amennyire az intoleráns emberek hagyják, vagyis amennyit felvesz belőle.
Egy ugyancsak leszbikus, akit szégyell az anyja emiatt:(
Ui.:Én voltam pszichiáternél, sokszor és folyamatosan olt, hogy márpedig legyek férfival, férfival könnyebb, jobb stb., csak egy szerelemből (férfival) születhet fiam, tehát aki elküldené a gyerekét, ez nem betegség, amit a dilidoki kigyógyít (csak még jobban meg nem értettnek fogja érezni magát az illető).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!