Miért fontos, hogy mit csinál/t az ex?
eleve a haver minek hozta fel témába az exet
épp most akart könnyíteni a lelkiismeretén, hogy lefeküdt a haver nőjével?
szóval itt a gyökere az egésznek a havertól jönnek ilyen dolgok. nem a párod gondolkodik az exén.
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok!
Igazából még a kapcsolatunk elején párszor megemlítette, de amolyan negatív példaként, hogy sokat ivott, meg nem tudott főzni, stb. Már akkor is zavart, még ha nem is dicsérte. Szerintem az ex téma, ha nincs gyerek, ne legyen említve, max. egyszer-kétszer.
Engem is irritál ez az ex, állítólag évekig nem is beszéltek, nem találkoztak, mikor megszületett a babánk, az elsők közt volt, aki felbukkant, mikor eladtunk egy ingatlant, volt pofája telefonálni is (4 év után) és ismerősöktől hallottam, hogy nagyon érdeklődik, hogy miként élünk. Nem szeretem ezt a fajtát. Törődjön magával.
Szerintem itt egyszerűen arról van szó, hogy nehezen érti meg, hogy ilyen nő volt a társa és neki fel sem tűnt. Azt hiszem a büszkeségén esett csorba na meg, hogy az orránál fogva vezették és persze ott van az undor is.
Vannak emberek, akik nehezen térnek napirendre azon, hogy palira vették őket és vakok voltak.
Ne tulajdoníts neki nagyobb jelentőséget, szerintem ha eleve utálja a nőt nincs miért aggódnod.
Itt az ex az, aki nem tudott tovább lépni. A férjed éli az életét veled ő már maga mögött hagyta a kapcsolatot ellentétben az exével.
Ő még nem lehet nagyon túl rajta, hogy folyton érdeklődik ez neki probléma gondolom irigy és féltékeny, hogy a párodnak sikerült új életet kezdenie.
Az nagyobb gond lenne ha a párod nem lenne túl rajta.
Ha a nő nem zaklat akkor nem kell vele foglalkozni egyszer majd továbblép ő is.
Az, hogy telefonálgat, hogy lehet? Honnan tudja a számotokat? Le kell cserélni a számot és kiiktatni az életetekből, megmondani neki, hogy foglalkozzon magával a haverokat meg megkérni, hogy ne is említsék még véletlenül se mert ő már a múlt és nem érdekel.
A férjednek meg megmondani, hogy egyszer és mindenkorra felejtse el azt a spinét és lépjen már tovább a múltján mert van saját családja, révbe ért és egyébként is idegesítő. Szóval lapozzon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!