Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány forint értékben kaptatok...

Hány forint értékben kaptatok karácsonyi ajándékot?

Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 18:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
88%
hát nem tudom. de hasznos volt mind, nem létfontosságú egyik sem, de ez így sokkal jobb. az értékét nem számoltam meg, nem is akarom! én pedig ha anyagilag nézzük, 0 forint értékben ajándékoztam. Mégis mindenki több dolgot is kapott! Na ezt bogozzátok ki!
2009. dec. 27. 14:50
 52/72 anonim ***** válasza:
100%

Durván 28 000 ft. Ebből 10 000 ft egy új szemüvegkeret volt mert a régi eltörött,10 000 ft pedig zsebpénz amit a nővérem küldött külföldről mert nem tudott ajándékot venni. 2000 ft-t pedig fonalra kaptam,mert sálat kértem karácsonyra,de a szüleim nem tudtak venni,és mondták hogy hozzak fonalat és anyum köt nekem sálat:D (de ezt nem költhetem másra)

15/L

2009. dec. 27. 14:53
 53/72 anonim ***** válasza:
100%
En akkor lettem volna a legboldogabb ha otthon tolthettem volna a karacsonyt angliaban lakok,a parommal karacsonyoztam es 1/3ad telefont kaptam:-)mert 12.000et adott.de nem is ez a lenyeg,hanem jobb egeszseget kernek legszivesebben, mert az egeszsegtol nincs fontosabb,na jo meg a szeretet!:-0Puszi mindenkinek,Es becsulok mindenkit,nagyon nehez a helyzet most sajnos!!!Es az a 13eves lany nagyon nem tudja,meg milyen rettenetesen nehez lesz a nagybetus eletben,foleg,ha a szulei mar nem lesznek ott,hogy tejeljek,es nem lesz kit fejnie!!!Mert en sajnos nagyon tudom, mi az a kemeny elet,mert mindig is szegenyek voltunk (5en vagyunk tesok)Csak a szerencsemen mult,hogy most itt lehetek a parom segitsegevel! 21/L
2009. dec. 27. 15:13
 54/72 anonim ***** válasza:
100%
15:13-asnál a pont, nem fog tudni mit kezdeni magával, ha már 13 évesen ilyen. Vagy legalábbis nagyon nehéz lesz.
2009. dec. 27. 15:17
 55/72 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnos az utolsókkal kell egyetértsek. Nagyon anyagias lett a világ és egyre nehezebb megteremteni mindent. Mi hála Istennek vagy magunknak (mert nagyon sokat dolgozunk és még többet tanultunk a jó fizetésért) jól élünk, elég sok mindent tudtunk venni karácsonyra, de tényleg nem ez számít! Én úgy nőttem fel, hogy anyagilag mindent megkaptam (talán még annál is többet), de senkinek nem volt ideje arra, hogy akár csak leüljünk és megkérdezze, hogy vagyok. Ez nekem sokkal többet jelentett volna mint a havi 20-30 ezres zsebpénz (ezelőtt 15 évvel), amit nem is tudtam mire elkölteni.
2009. dec. 27. 16:44
 56/72 anonim ***** válasza:
58%

Páromtól 1milliós gyámántgyűrűt

:)

2009. dec. 27. 18:24
 57/72 anonim ***** válasza:
83%
Elég gazdag volt idén a Jézuska, mert elég nagyértékű ajándékokat kaptam, mert kellett és kész. Kb. 30ezer forint, ha nem több, de szerintem több. Tavaly meg azelőtt ennek a töredékét kaptam meg, de annak is örültem :)
2009. dec. 27. 18:27
 58/72 anonim ***** válasza:
100%
Szeritem egyáltalán nem erről szól a karácsony!!
2009. dec. 27. 19:08
 59/72 anonim ***** válasza:
100%

Nem foglak leugatni a kérdés miatt, látom már mások megtették...

kb 100000 forint értékben kaptam, és még januárban jön hozzá egy kis kiegészítés.

Mielőtt ájuldozni kezdenek: teljesen új bútort kaptam a szobámba, mivel már 16 éve (születésem óta) ugyanaz a szekrényem van, a többi bútoraim pedig a következők voltak: egy fürdőszobaszekrény, egy barnából saját kezűleg átfestett régi óvodából kiselejtezett könyvespolc, egy még régebbi íróasztal és egy éjjeliszekrény.

Most volt elég pénzünk és (mivel csak fehér bútorom volt és juhar színű szekrényt kértem) le kellett cserélni mindent.

Ez az első, hogy összeillenek a bútoraim, januárban még kapok egy új lámpaburát (a mostani bohócos) és ha sikerül tavasszal még kifestetünk, hogy utána ne kelljen egy ideig semmit költeni rám.

2009. dec. 27. 19:16
 60/72 anonim ***** válasza:
83%

Kaptam vízipipát minden tartozékkal + dohányok kb 15.000 Ft

Húgomtól egy párnát :)

Összesen 3 parfümöt, kb 10.000Ft együtt

Gyertyákat, max 5ezer

Ajándékutalványt, 10.000 Ft összegbe.

Nem számítottam ennyire, rég kaptam ilyen értékbe ajándékokat. :)

De a legszebb az volt, mikor összeült a család, és együtt ebédeltünk... :)

13 éves kommentjeihez pedig inkább semmit nem fűznék... Mi is "megtehetjük", de nem dicsekszünk vele. És szerintem ez így helyes...

15/L

2009. dec. 27. 19:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!