Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány forint értékben kaptatok...

Hány forint értékben kaptatok karácsonyi ajándékot?

Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 18:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
44%
Most mit kell csesztetni? Csak leírta, hogy mekkora értékben kapott, semmit nem fűzött hozzá. Tudtommal ez volt a kérdés, ő meg válaszolt. Szerintem nem kéne így viselkednetek egymással és nem kéne karácsonykor b*sztatni egy 13 éves kislányt, aki még a 13 évesek átlagéletét éli. Nagyon sok itt a rosszindulatú ember és nem tudom, hogy ez csak online megy-e így vagy az életben is ilyenek vagytok.
2009. dec. 25. 22:07
 42/72 anonim ***** válasza:
94%
Leginkább az előadásával van gondom...és ez nem egy 13 éves átlagélete....
2009. dec. 25. 23:25
 43/72 anonim ***** válasza:
47%
13 évesen hogy adja elő? Majd kinövi. Ennyi idősen én is hajlamos voltam rá, hogy így írogattam, holott közel nem voltam elkényeztetett hülye liba. Ahogy telik az idő, már egyre kevésbé lesz ilyen stílusa, most még nem tudja rendesen kifejezni magát.
2009. dec. 25. 23:38
 44/72 anonim ***** válasza:
94%

Ha annyira hiperszupi ember,akkor ki tudja magát fejezni értelmesen is:)

Mindegy nem vitatkozom.Boldog Karácsonyt!

2009. dec. 25. 23:46
 45/72 anonim ***** válasza:
92%
19:12 - Én meg nem tehetem meg, mert nincs jól fizető munkám, nem raknak alám semmit a családból, és lakást is hitelből tudok csak venni, na, de majd leszel te is felnőtt. A következő karácsonyra kérj egy helyesírási szótárt és egy könyvet a helyes beszédről és kifejezésmódról meg egy illemkódexet.
2009. dec. 25. 23:49
 46/72 anonim ***** válasza:
93%
Nekem van az interneten egy játékostársam az egyik on-line stratégiai játékban. Nem tudom, kit rejt a nicknév, de nagyon emlékeztet valakire, akit évek óta nem láttam már, 100%-ban egyezik a stílus, és az, hogy kb. mikor van neten, ha esetleg ő az, nem tudom, hogy tudja-e, hogy kivel játszik, minden esetre ő az egyik, akitől a legértékesebbet kaptam, egy pár soros karácsonyi köszöntést, miszerint a játékostársa egy Angyal, nekem ez jobban esett, mint bármilyen tárgyi ajándék. :-)
2009. dec. 25. 23:56
 47/72 anonim ***** válasza:
100%
13 évesünk nem tudom, mit tett le az asztalra, hogy bármikor is kijelentheti, hogy megteheti. Ha az én gyerekemnek lesz lehetőségem a szükségeseken kívül több mindent is megadni, és dicsekvős fajta, nem fogom elárasztani olyan dolgokkal, amikre egyáltalán nincs szüksége. Mert ha az én gyerekem ettől így viselkedne, eléggé szégyellném magam.
2009. dec. 26. 09:19
 48/72 anonim ***** válasza:
87%
Szegény kis 13 éves. jól ki kapta! 70.000ft-al az elitbe lehet kerülni? Max a középosztály, és annak is max a közepe. Elit gyerek 70.000ft-os mobilba belerúgni sem hajlandó! Szegény ember nagyon sok van ma, és ami a legnagyobb tragédia, gyerekkoromban a szegény nem jelentette azt, hogy nincs mit enni, ma sajnos igen. Évek óta megbeszéltük a teljes családdal, a karácsony nem az ajándékról szól. Ami kell úgy is megvesszük, nem várjuk meg vele a karácsonyt, azt meg kétségbe esve nézem, amikor emberek plazma tv-t vesznek hitelre, aztán majd bele döglenek a részletekbe. Nálunk össze jön a család, és örülünk egymásnak. Hiába a 120.000ft mobil, a plazma tv, stb, ha közben utálják egymást! De sok ilyen család van!
2009. dec. 27. 13:02
 49/72 anonim ***** válasza:
100%

"Szupi családom van szupi barátaim szupi baátom:D:P

Irigyeeeeeek :P "

Az ilyen idióták miatt szoktam letagadni, hogy én is ebbe a korcsoportba tartozom. Nem mintha minősíteni akarnám, csak annyi, hogy ilyen lányokkal kell együtt laknom (kolesz), ismerem az összes hányadék titkukat, és elkeserítőnek tartom, hogy EZEK fogják kitenni a társadalom jelentős százalékát... mielőtt bárki azt gondolná, megváltoznak...nem. Nem változnak meg. Ugyanilyen sznob, PROVOKATÍV hülyék maradnak.

Nem kaptam ajándékot, de elhihetitek, hogy nagyobb boldogság, hogy nem én írtam azt a fennhéjázó megnyilatkozást.

Köszöntem a figyelmet, békés ünnepeket mindenkinek.

14 és még lány is. Elkeserítő, mi?

2009. dec. 27. 13:39
 50/72 anonim válasza:
100%

hát összesen? passz

apuéktól kb 6000ft + még a ruhák:)

2009. dec. 27. 14:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!