Miért imádnak az emberek sopánkodni, egymásra licitálni, hogy ki a szegényebb? Miért akar itt nagyon sok ember a legszegényebb lenni?
Figyelt kérdés
Én megértem ha nehéz helyzetben van valaki,de szerintem az emberi méltóságunkat nem kéne igy aláásni,egyszerűen szánalmas.. Az egyik kérdésre érkezett válaszok ihlették a kérdésemet,ahol felnőtt,állitolag iskolázott meberek probálnak egymásra kontrázni (nekem még tüzifára sincs-az haggyán én nekem 5 diplomám van mégis 70 ezerből élek-te mi a f.szt sopánkodsz mi 5en élünk 50 ezerből!!)2009. dec. 24. 11:16
11/12 anonim válasza:
Nem tudom. Jól esik kiadni magukból a feszültséget, a sok szomorúságot és vigaszt akarnak. Szerintem.
12/12 anonim válasza:
én nem dumálhatok, középosztálybeli vagyok. nem költhetek annyit, amennyit akarok, de közepes dolgokra telik(de nyaralásra mondjuk már nem). nagyon sok barátom van, aki szegényebb, de soha egyikük sem reklámozza. még olyat sose hallottam, hogy jajj de rossz vagy hogy nekem rosszabb. egyszer egyikük megenlítette, hogy de szeretne elmenni valahova, de nem lehet. azt mondtam sajnálom. annyit válaszolt, hogy egy dolgot nem kér, sajnálatot! soha. mert amíg ő megél és vannak barátai és okos gyerekei, akikből lehet valaki, addig nincs semmi, ami miatt sajnálni kéne.
nem tudom miért licitálnak egymásra, talán megkeseredettek. vagy sajnálatot akarnak, de akkor nem hiszem, hogy csak a pénz hiányzik az életükből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!