Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Karácsony előtt...

Mit tegyek? Karácsony előtt hagyjam el?

Figyelt kérdés

Nem bírok együtt élni a párommal,nem kapok tőle levegőt,nem bírom tovább!

Besokaltam...

Nem tudom mi tévő legyek!Karácsonykor hagyjam el??

Mit mondjak,hogy tegyem?

Nincs magyarázatom miért...egyszerűen kiégett a tűz!

Nem szeretem..

Ő már tervezi az életet,az esküvőt,a gyereket!

Én élni akarok hisz még fiatal vagyok!

Ő majd 30 éves én meg még 22:(

2éve élünk együtt!

Januárra van repjegyünk Angliába..Ott kezdenénk új életet!

Mit tegyek megbolondulok...

3hete megy a hasam 5 kg fogytam..már 47 kg vok...

Elegem van az életből...Meg akarok halni:(

Segítsetek légyszíves!!

22/L

2009. dec. 24. 03:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Értem... hát így más a történet. Ez a fiú nem szeret téged. Aki nem foglalkozik veled amikor beteg vagy, sőt még az ablakot is rád nyitja, hazudik neked stb, az nem szeret. Az meg milyen már, hogy kölcsön kell adnod neki pénzt? Ő nem dolgozik? Nem egy kasszán vagytok? Mi már az elején is egy kasszán voltunk, sajnos én keveset tudtam adni, mert suliba jártam és csak ösztöndíjam volt, de a párom sosem "kiabált" rám semmit. Amikor el tudtam menni dolgozni akkor persze a fizetést a közösbe adtam, de ez így természetes. Ha ő nem dolgozik akkor miből él? Vagy ha dolgozik hová teszi a pénzt, mért kell tőled kérnie? A lakás vagy ház ahol laktok kié? Közösen vettétek vagy bérlitek? Ad haza egyáltalán pénzt vagy neked kell eltartanod? Hát nagyon sajnállak téged, hogy ilyen helyzetbe kerültél ilyen fiatalon. Remélem van lehetőséged elköltözni és meg tudsz állni a saját lábadon. Ha neked kell őt is eltartanod akkor biztos könnyebb lesz majd egyedül.
2009. dec. 24. 08:47
 12/13 anonim válasza:
SZia!!! Figyelj..szeret. Ismerős a helyzet.Dettó ugyanez. Csak mi spanyolországba akartunk menni. Pont ugyanígy voltam. Szakítottam vele.És megbánatm.Ezerszer visszarítam és vsszasírom a vele letöltött időt és tervezett jövőt! Kérj szünetet,ha tényleg annyira nem bírod.Üljetek le együtt az ajándékozás után és kedvesen beszéljétek meg.Gondoldd végig,hogy biztos hogy nem szeretnéd tovább? Ha úgy döntesz elhagyod,mondd meg neki.Én is még ajándékot kaptam csók.És utána közöltem vele hogy vége.nem bírom.Kiborultam.Elegem volt.A barátaimat akartam.és egy nem ilyen hülye idegeskedő párt aki mindig mindenért engem hibáztat.de majd belehalltama fájdalomba mert piszkosul hiányzott.Ha gondolod vegyél fel msn re: bogibalint@hotmail.com sziaszia :)
2009. dec. 24. 13:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Lépj.Mindegy,h karácsony v nem.Ha így érzel úgyis mindegy,ennek vége van.
2009. dec. 24. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!