Miért van az, hogy iwiw-en sok házas ember csak önmagáról, esetleg a gyerekéről tölt fel fotót, de a partner egyiken sincsen rajta?
Nagyon sok ilyen adatlapot láttam. Olyan is volt, ahol viszonylag friss házasok, az esküvő után fél évig fent voltak a közös képek, aztán egyszer csak hirtelen eltűnt az összes kép a házastársról. A megmaradt 10 fotón pedig csak az egyikük látható.
Nem vagyok házas, de ha lenne egy igazi társam, én biztosan nem titkolnám el a világ elől, ha már a saját fotóimat sem szégyellem...
sokat lehet röhögni, amikor valaki vagy 20 tökxarul sikerült képet feltesz a párjáról, és olyanokta írogat alá, hogy: életem értelme, egyetlenem, akit mindennél jobban szeretek, stb...
sztem ha valaki már ennyire reklámozza, h szerelmes, azzal vmi baj van...
nekünk 1 közös kép van fenn, alatt egy német nyelvű idézet, az egyik kedvenc zenekarunktól, és ennyi... aki ismer, úgyis tudja ki a párom, és mi a neve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!