Hogyan legyek túl ezen az érzésen?
Szeretem a volt barátomat,és ő is szeret engem. Ezt érzem. De nem akar vissza jönni hozzám,mert fél attól h megint nagyon sokat veszekednénk,és megint ugyanaz lenne mint régen. Ő azt se tudja biztosan h én még mindig szeretem,mert mikor mondta h ő még mindig belém szerelmes,én nem foglalkoztam vele,hiszen barátnője van. Ugy gondoltam és gondolom is ha tényleg annyira szeretne mint ahogy mondja,akkor először szakítana,és nem azt várná h elöbb ugorjak a nyakába.
Próbálom,elfelejteni,túl lenni ezen az egészen. De most h mindjárt karácsony még nyomorultabban érzem magam mint amúgy. nagyon magam alatt vagyok,és nem tudom hogyan kezeljem ezt a helyzetet. Körülöttem mindenki örül,és boldog de én csak tettetem,és amint egyedül vagyok bőgök mint valami hülye...
Szeretném jóvá tenni a hibáimat,szeretném ha volt barátom bízna bennem,h lehet megint köztünk minden szép és jó,de úgy látszik hogya kutyának se kellek... Olyan szontem magam alatt vagyok,hogy élni sincs kedvem... :(
természetesen érdemes élni.
fel se tudod most fogni, hogy ez az elmúlt kapcsolat egyfajta tanulás volt a következő, az igazi kapcsolat előtt. rájöttél, milyen hibákat nem fogsz elkövetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!