Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz barát az ilyen?

Igaz barát az ilyen?

Figyelt kérdés

A "legjobb barátnőm"-mel tavaly ismerkedtem meg mikor elkezdödött a gimi nagyon joban voltunk eddig is, de mindig az éreztem hogy kihasznál mármint arra h vele menjek ide oda ugyanis az ö legjobbbarátnője az évfolyamtársunk csak ö egy másik épületben tanul.szoval sokat röhögünk meg el vaunk csak amikor megláttja a másik barátnőjét egyből megszünik körülötte a világ és csak vele van.Nah mind1 most 10.-esk vaunk és sokat beszélgettem vele és aztán kinyögtee h igen végülis scak azért barátkozott velem össze mert h elkisértem ide-oda .De azt mondta h mostmár ez nem igy van és hogy tényleg szeret.Csak nekem most az fáj a legjobban h megbeszéltük a talizunk téliszünetben.(Mindig megbeszéljük de soha nem jelentkezik:S)És erre feljött Msn-re a legjobbbarátnője és az van neki kirra h mennyit fognak egggyütt bulizni meg eggyütt baromkodni....nah erre most mit mondja.Szerintetek mit csinljak?

Köszi ak elolvassa és válaszol rá:):D

2009. dec. 23. 14:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Keress magadnak egy igazi barátnőt, akinek nem csak akkor kellesz, amikor nincs ott a másik. Tudom, könnyű ezt mondani, de hidd el, hosszú távon egyszer csak arra fogsz rájönni, hogy hülyét csinált belőled. Egyébként miért ne lehetne hármasban programot csinálni? vagy miért ne találkozhatna csak a másikkal? csak akkor nem kellene téged felültetnie. Akárhogy is nézzük, ez a lány téged kihasznál, hogy legyen, aki szórakozzon vele, mikor a legjobb barátnő nem ér rá. Csak rajtad áll, hogy meddig játszod a pincsikutyáját. Bocsi ezért a jelzőért, de az vagy. Nem azt mondom, hogy vessz vele össze, csak ne úgy tekints rá, mint"leg", legyen neked is mellette baráti köröd, ismerkedj mással is, és ha a csaj hív, hogy menj vele ide-oda, mondj nemet párszor. Akkor talán rádöbben, hogy nem a bábja vagy, vagy hogy milyen szar érzés, ha kihagynak vmiből. Ne csüggedj, találsz te ennél jobb barátnőt is!
2009. dec. 23. 14:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha ló nincs jó a szamár is? Ne hagyd magad így kihasználni és ne alázd meg így magad. Szakítsd meg a barátságot.
2009. dec. 23. 14:13
 3/6 anonim válasza:
ÉN is jártam már hasonló helyzetbe!!! Két választási lehetőséged van... barátkozol vele, vagy békénhagyod. Én az utolsót választanám mert nekem VOLT egy legjobb barátnőm, mindent megbeszéltünk egymással stb. de aztán már nem s foglalkozott velem csak a másik barátnőjével és a végén le is tiltott msneről... csúnya veszekedés lett a vége, ha azt akarod hogy békében váljatok el akkor most hagyd békén, de ha tudsz neki még1 esélyt adni hajrá.
2009. dec. 23. 14:16
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:):)
2009. dec. 23. 14:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Velem is ugyanez volt, csak 5.ben.Új osztály, van egy lány, akinek a legjobb barátnője egy másik osztályba jár, úgyhogy kell valaki, akivel az osztályban is elvan.És így jöttem a képbe én, és mivel akkro költöztünk ide senkit sem ismertem a suliból, úgyhogy vele voltam.Mindig aztmondta, hogy az osztályon belül a legjobb bnője avgyok,d e amúgy a másik lány a legjobb bnője.Ez sokszor annyira zavart amikro doament hozzá én meg mint egy szerencsétlen álltam ott.Ugyanis az a másik bnő nem bírt engem.És teltek múltak a hónapok, a másik legjobb bnő szerzett új btokat, már nem is találkozgattak stb. szóval maradtam én.És azóta is, immár 5 éve legjobb bnők vagyunk:)

Persze nálatok más a helyzet, emrt ti 9.esen lettetek "legjobb bnők" akkor már érettebb gondolkodású az ember, és megtud tartani egy barátságot amellett, hogy nem osztálytársak.De egy kis 5.-nél ez másképp van.

Szerintem előfordulhat az is, hogy az ún. legjobb barátnőd eleinte tényleg csak kihasznált és még most is, de azért barátként tekint rád,d e a másik lány, akivel évek óta legjobb bnők mégiscsak fontosabb.zerintem tartsd meg a barátságát, legyetek jóban, próbálj meg a 3. lánnyal is barátkozni, de mindezek mellett keress magadnak más barátokat is, kell egy igaz barát, akire mindig számíthatsz, mert szerintem yolan nincs, hogy 3-as igaz barátság, maximum filmekben, mi egy lánny 3 évig próbálkoztunk így,d e nem ment, nem kell erőltetni.Persze ez csak az én véleményem.

15L

2009. dec. 23. 15:52
 6/6 anonim válasza:
Ne légy naív, ne bizz meg akárkiben és tűzd ki rá a "legjobb barátnőm" cédulát aki jófejnek, viccesnek tűnik, és ne nézz el neki mindent, szerintem egy barátnő, föként egy "legjobb barátnő" SOHA nem okozhat csalódást neked, ha mégis megteszi, akkor nem éppen legjobb barátnő.
2011. júl. 18. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!