Igaz barát az ilyen?
A "legjobb barátnőm"-mel tavaly ismerkedtem meg mikor elkezdödött a gimi nagyon joban voltunk eddig is, de mindig az éreztem hogy kihasznál mármint arra h vele menjek ide oda ugyanis az ö legjobbbarátnője az évfolyamtársunk csak ö egy másik épületben tanul.szoval sokat röhögünk meg el vaunk csak amikor megláttja a másik barátnőjét egyből megszünik körülötte a világ és csak vele van.Nah mind1 most 10.-esk vaunk és sokat beszélgettem vele és aztán kinyögtee h igen végülis scak azért barátkozott velem össze mert h elkisértem ide-oda .De azt mondta h mostmár ez nem igy van és hogy tényleg szeret.Csak nekem most az fáj a legjobban h megbeszéltük a talizunk téliszünetben.(Mindig megbeszéljük de soha nem jelentkezik:S)És erre feljött Msn-re a legjobbbarátnője és az van neki kirra h mennyit fognak egggyütt bulizni meg eggyütt baromkodni....nah erre most mit mondja.Szerintetek mit csinljak?
Köszi ak elolvassa és válaszol rá:):D
Velem is ugyanez volt, csak 5.ben.Új osztály, van egy lány, akinek a legjobb barátnője egy másik osztályba jár, úgyhogy kell valaki, akivel az osztályban is elvan.És így jöttem a képbe én, és mivel akkro költöztünk ide senkit sem ismertem a suliból, úgyhogy vele voltam.Mindig aztmondta, hogy az osztályon belül a legjobb bnője avgyok,d e amúgy a másik lány a legjobb bnője.Ez sokszor annyira zavart amikro doament hozzá én meg mint egy szerencsétlen álltam ott.Ugyanis az a másik bnő nem bírt engem.És teltek múltak a hónapok, a másik legjobb bnő szerzett új btokat, már nem is találkozgattak stb. szóval maradtam én.És azóta is, immár 5 éve legjobb bnők vagyunk:)
Persze nálatok más a helyzet, emrt ti 9.esen lettetek "legjobb bnők" akkor már érettebb gondolkodású az ember, és megtud tartani egy barátságot amellett, hogy nem osztálytársak.De egy kis 5.-nél ez másképp van.
Szerintem előfordulhat az is, hogy az ún. legjobb barátnőd eleinte tényleg csak kihasznált és még most is, de azért barátként tekint rád,d e a másik lány, akivel évek óta legjobb bnők mégiscsak fontosabb.zerintem tartsd meg a barátságát, legyetek jóban, próbálj meg a 3. lánnyal is barátkozni, de mindezek mellett keress magadnak más barátokat is, kell egy igaz barát, akire mindig számíthatsz, mert szerintem yolan nincs, hogy 3-as igaz barátság, maximum filmekben, mi egy lánny 3 évig próbálkoztunk így,d e nem ment, nem kell erőltetni.Persze ez csak az én véleményem.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!