Miért baj a 10 év korkülönbség?
talán mert két síkban léteztek. te még csak kezded az életet, ő pedig már javában éli. te valszeg még élni akarsz bulizni tombolni, ő már ezen túl van és dolgozni akar pihenni otthon nem sétálgatni minden nap pörögni, stb.
van, hogy ez amit leírtam nem igaz néhány idősebbre, de az esetek nagyobb részében igen. ebből szokott az kisülni, hogy jön a lány panaszkodni, hogy nem megy vele a párja sehova se, csak hazamegy eszik alszik, stb.
Komolyan mondom, hogy eldobom az agyam az ilyen válaszokon, hogy azért baj a 10 év, mert akkor 10 -15 évig özvegy leszel. Akkor inkkább engedje el a nagy Ő-t esetleg, mert lehet hogy majd...(És lehet hogy ő hal meg hamarabb, akkor mi van?)Ilyen erővel mindenkitől kérhetnénk valami igazolást, hogy nincs e hajlama valami súlyos betegségre, hányan haltak meg a családjában rákban, infarktusban, agyvérzésben, aztán végezzünk egy kockázatelemzést és ha nem az jön ki hogy egyszerre pusztulunk el, akkor bele se vágjunk az egészbe, mert lehet 40 év házasság után 10 évig özvegyek leszünk.
Egyébként szerintem nem a 10 év számít, hanem , hogy mennyire hasonló az életstílusuk(buli, stb.)és a gondolkodásuk az életről.
20év felett már nem gáz a 10 év a férfiak egy része úgyis
későn érő típus ő már túl van a vad csajozós 20as évein
talán már ő is másképp gondolkodik egy komolyabb kapcsolatról ami jó ha te se futó kalandot akarsz.Egy huszonéves srácnak még más a fontos még élni akar nem házasodni és nincs is olyan élettapasztalata.Különben is:a nők hamarabb öregednek így nem kell berosálnod ha a sokadik x-ez érsz mert ő már rég túl van rajta és elmondhatja hogy van egy csinos fiatal neje és
csak a korod miatt már biztos nem fog lecserélni egy
fiatalabbra,.
Bajnak nem baj :) Csak neked legyen eszed később, mikor jönnek a konfliktusok, és tudd kezelni, és ne az legyen, hogy bezzeg más pasi milyen kedves, rendes, udvarol, megértő.... Mert sajnos tapasztalat hiányában nehéz kezelni és megérteni a másikat. Én úgy érzem, hogy nagy hiba lett volna 25 éves korom alatt megházasodni, mert most már teljesen másképp látom a férfiakat, és az általános hibáikat, mint akkor.
De ettől függetlenül csak nyerhetsz a kapcsolattal, szerintem. :)
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!