Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Holnap Szenteste és még nem...

Holnap Szenteste és még nem vett nekem semmit. De miért kell ezt minden nap az orrom alá dörgölnie?

Figyelt kérdés

Vasárnap voltunk a barátommal. Mindenkinek vettünk ajándékot. Megbeszéltük, mikor csomagoljuk be stb. Még aznap este mondtam neki, hogy csütörtök délelőtt vagy kora délután el kellene mennie haza, hogy be tudjam csomagolni az ajándékát. Erre ő azt mondta, hogy ő nem vett még nekem semmit. Nem túlzottan érdekelt, hisz még csak vasárnap volt. Azóta minden nap szóba hozza, hogy ő nem tudja mit vegyen nekem (tehát nem a pénz az akadály).

Én annyival segítettem neki, hogy több kicsi dolgot kap, az egyiket saját kezűleg készítettem, és van még egy ajándék ami nagyon egyedi, tehát senki másnak nincs ilyen a világon. És, hogy hasonló módon gondolkozzon ő is. Nem, ő azt akarja, hogy mondjam meg minek örülnék, és ő megveszi. Rosszul esik, hogy ennyire nem ismer. Tudja, hogy laptopot szeretnék már régóta, de azt nem veszi meg. Más nincs ami annyira kellene (mint pl. egy kabát vagy kesztyű). Ha csak belép a szobámba, annyi támpontot kap, hogy mi az aminek biztosan örülnék. Nem, ő nem hajlandó ezen gondolkozni, letudja annyival, hogy "mondjam meg mit akarok és megveszi". :S

2009. dec. 23. 09:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Lehetséges. Holnap kiderül. Majd megírom, mit kaptam. Ha egyáltalán kapok valamit.
2009. dec. 23. 10:48
 12/17 anonim ***** válasza:

Semmi baj nincs a pároddal, csak pasiból van. Az, hogy fogalma nincs, mit vegyen, távolról sem azt jelenti, hogy ne szeretne, ne lennél fontos számára.

El kellene fogadni, hogy a férfiak észjárása teljesen eltér a miénktől. Butaság elvárni, hogy a Te fejeddel gondolkodjon. Segíts neki inkább, mindketten jobban jártok!

Én tudom, hogy mennyire szeret a párom. Figyel rám, az életénél is fontosabb vagyok számára. Nem tegnap óta, sok-sok éve már.

Ő azt szokta csinálni, hogy elvisz "csak úgy nézelődni", közben görcsösen figyel, mitől csillan fel a szemem:D

Mivel utálok vásárolni, nem nagyon csillanok.

Ennek az a következménye, hogy kb. 200 kg. arc- és testápolóm van pillanatnyilag. Valamint a történelem legrondább kabátját is a magaménak tudhatom, a bűn ronda fülbevalókról nem beszélve.

Szóval vagy segíts a párodnak, vagy úgy jársz, mint én. De ne haragudj rá, mert csak férfi fejjel tud gondolkodni. Nem bűn az, csak néha nekünk nehéz megérteni:D

2009. dec. 23. 10:51
 13/17 A kérdező kommentje:
Azt mondta, vesz egy gyűrűt, és eljegyez. Ezt nem szeretném. Tudja, hogy utálom az ékszert.
2009. dec. 23. 10:58
 14/17 anonim ***** válasza:

Mit nem szeretnél? Az eljegyzést, vagy a gyűrűt?

Ha az eljegyzést, azt beszéld meg vele, mert másként nagy csakódás lesz a vége szerintem.

Ha eljegyzést szeretnél, de gyűrűt nem, azt is beszéljétek meg.

2009. dec. 23. 11:16
 15/17 A kérdező kommentje:

Egyiket sem. Túl korai.

Nemrég telefonált, hogy megvette az ajándékomat. Nem értem, minek jelenti be ezt is.

2009. dec. 23. 11:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen pasik. én pár év alatt jöttem rá,nem jó ha rábízom. Azóta tök jó ajándékokat kapok!
2009. dec. 24. 09:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Talán az is megoldás így Karácsonykor, ha az tart izgalomban minket, hogy mit adunk...és nem, hogy mit kapunk.
2009. dec. 24. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!