Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl elnéző vagyok egy megcsalá...

Túl elnéző vagyok egy megcsalás után?

Figyelt kérdés
Nemrégiben kiderült egy elég érdekes dolog a páromról. Nyaranta a Balatonnál dolgozott, mint alkalmi melós, de nem ez a lényeg. Hanem, hogy ez azzal járt, hogy keveset tudtunk találkozni 3-4 hónapig. 2008 nyarán én már vártam a kisfiúnkat, aki októberben született meg. Ő azon a nyáron, 2 hónapos viszonyt létesített egy lánnyal, akibe bele is szeretett! Mikor hazajött, egy szót se szólt, éltük az életünket. Egy hete lebukott. Kiderült ez az egész, és az, hogy folyamatos telefon és net kapcsolatban voltak. Én könnyen megbocsátottam. Talán nem kellett volna, de az életünk a szokásos mederben folyik, és nem tudom, hogy így jót tettem-e kapcsolatunknak. Azért bocsátottam meg neki, mert szeretem, és jó apja a fiunknak. Ellenkező esetben dobtam volna. Nem kellene még egy kicsit büntetnem?
2009. dec. 22. 20:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nem is tudom. Bizonygatja, hogy szeret, és úgy is tűnik. Azt gondolom, ha egy kis időt adok neki, nem árthat.

Mert egy szemétláda, az biztos, csak nem könnyű felrúgni egy komoly, sok éves kapcsolatot. Lehet, rosszabb lenne nélküle, mint vele, de akkor dolgoznunk kell keményen a kapcsolatunkon. Remélem nem a naivságomnak iszom meg a levét...

2009. dec. 22. 21:48
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig ez lesz. Azokkal értek egyet, akik a válást javasolják. De gondolom itt azért nem csak az játszik, hogy szereted, hanem gondolom a pénz, a ház/lakás is.
2009. dec. 22. 22:12
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Jol értem h az ő gyerekét vártad mikor megcsalt?..:( Nagyon gáz ne haragudj.
2009. dec. 22. 22:39
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem már ne büntesd. Akkor kellett volna. Nézd, ha ő rendbe próbálja már hozni a kapcsolatotokat, akkor tedd ezt Te is. Végül is ezért maradtál vele nem?
2009. dec. 22. 22:41
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Itt kérsz tanácsot, de minden józan segítség ellenére te hitegeted magad,hogy minden oké lesz.

Borzalmas nagyot fogsz te még koppanni..

2009. dec. 22. 22:51
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Van aki meg tud bocsájtani. Te biztos ez a típus vagy. Aztán majd jönnek a következő megcsalások. Én még nem hallottam olyan pasiról aki egyszer megbotlott és utána soha. Főleg ha azt egy házasság elején teszi, amikor várandós a felesége. Rád már ez a szerep vár ameddig vele leszel. A megcsalt feleségé!
2009. dec. 23. 07:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha te jól érzed magad és nem vagy rá féltékeny,akkor nem baj.De ha nyomja valami a szíved, akkor beszéld meg vele,mert különben csak szevedés lesz.AMúgy előfordulhat, hogy ő máskor is meg fog csalni,mert ha már beleszeret valakibe,akkor az már azt jelenti, hogy belőled már kiszeretett.
2009. dec. 23. 09:27
 18/18 anonim ***** válasza:

Rögtön szakítanék. Felvállalva a gyereket egyedül is. De ez én vagyok.

Őszintén szólva egyáltalán nem értem az érzelmeidet, a közelében sem járok, hogy meg tudjam érteni....de hát mindannyian mások vagyunk.:)

Én nem tűrném a lagymatag, megcsalósdi vagy akár testvéri alapokon nyugvó kapcsolatot a férjemmel...ennél többre tartom magam és az életem.

2009. dec. 23. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!