Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik nevet választanátok?

Melyik nevet választanátok?

Figyelt kérdés

Egyedülálló anyuka leszek, sajnos az apuka elhagyott, amikor megtudta, hogy gyermeke lesz. Így minden, így a gyermek nevének az eldöntése is rám hárul, de nehezen tudok dönteni. Ti melyik névre szavaznátok az alábbiak közül?

Gyémánt, Iringó, Indira, Múzsa vagy Jetta.

2014. ápr. 19. 13:22
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
47%
Nekem egyik sem tetszik, de ha már javaslatot tehetek, akkor Boglárka (ez a kedvencem), Alice vagy Alíz, Jázmin, Patrícia, Natália, Dorka, Ágota. Szerintem ezek is viszonylag ritkább nevek, és nem olyan furák, amiket te írtál.
2014. ápr. 19. 16:33
 22/30 anonim ***** válasza:
Nekem a Múzsa tetszik a legjobban. Az Indira is szép, nekem az Iringó nem tetszik hangzásra. Én szeretem a különlegesebb neveket, az enyém is ritka és imádom. :) Persze ez nem garancia semmire, olyan ismerősöm is van, aki utálja a sajátját. Személyiségfüggő, de ha tök átlagos nevet adsz, annál is megvan az 50-50% esélye annak, hogy szeretni vagy utálni fogja a lányod.
2014. ápr. 19. 16:47
 23/30 anonim ***** válasza:
Kérdező inkább Prudencia, csak Múzsa meg Indira ne.
2014. ápr. 19. 17:00
 24/30 anonim ***** válasza:

Az Én sorrendem:

1. Takáts Indira: Szép név, különleges, szép kislányt társítok hozzá :)

2. Takáts Iringó: Nem rossz, bár nekem is a ringyó meg a ringló jut eszembe róla...:/

3. Takáts Jetta: Jetta ejtéssel nagyon nem, Dzsetta ejtéssel elmegy..

4. Takáts Múzsa: Hát erre nem is mondanék semmit...

5. Takáts Gyémánt: Erre sem...

2014. ápr. 19. 17:18
 25/30 anonim ***** válasza:
Egyiket sem! Talán az Iringó valamennyire elfogadható a számomra, de mind túl furcsán hangzik nekem. .
2014. ápr. 19. 17:36
 26/30 anonim ***** válasza:

Az Indira szép, és őszintén szólva (reagálva egy korábbi hsz-ra), nem hiszem, hogy abban a korban, amikor a gyerekek egymás nevét cikizik, ismernék egyáltalán Indira Gandhi nevét, úgyhogy ez a cikizési probléma ki van zárva :)

A Gyémánt és a Múzsa túlságosan is "túl" nevek, ezek illenek egy gyönyörű, különleges szépséghez, de egy szürke kisegér esetében nagyon gáz.

A Jettáról az ismerőömék VW-je jut eszembe, az Iringóról pedig a szilva.

2014. ápr. 20. 09:42
 27/30 anonim ***** válasza:
Ezek közül én egyiket sem szeretném adni a gyermekemnek.
2014. ápr. 20. 12:07
 28/30 anonim ***** válasza:
Iringó tetszik, a többi nem igazán.
2014. ápr. 20. 14:55
 29/30 A kérdező kommentje:
Takáts Indira lett a pici :)
2014. máj. 31. 18:11
 30/30 anonim ***** válasza:

De jó, nekem is ez tetszett :)

Gratulálok:)

2014. máj. 31. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!