Melyik nevet választanátok?
Figyelt kérdés
Egyedülálló anyuka leszek, sajnos az apuka elhagyott, amikor megtudta, hogy gyermeke lesz. Így minden, így a gyermek nevének az eldöntése is rám hárul, de nehezen tudok dönteni. Ti melyik névre szavaznátok az alábbiak közül?
Gyémánt, Iringó, Indira, Múzsa vagy Jetta.
2014. ápr. 19. 13:22
12/30 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Különben szerintem az Indira szép, bár még sosem hallottam, de tetszik. Viszont a többség által írt Iringóról egyből a ringyó szóra asszociálok.
13/30 anonim válasza:
Aztán majd Gandhi-nak csúfolják.
14/30 anonim válasza:
Ezek közül én is az Iringóra szavaznék.
15/30 anonim válasza:
A Gyémánt nekem eléggé cigányos(már elnézést), az Iringó nagyon mamás, a Múzsa, hát elég furcsa. Képzeld csak el, hogy majd magyar órán tanulnak a múzsákról, elég kellemetlen lehetne majd neki. A Jetta is fura, nekem egy autó jut róla eszembe. Egyedül az Indira tetszik, az szép név:)
16/30 anonim válasza:
Miért gondolja mindenki, hogy az ő gyereke különb a többi (több milliárd) gyereknél? Miért kell egyre ocsmányabb neveket kitalálni? Elárulom nem egyedi a gyereknemzés/szülés/gyereknevelés folyamata. Maga a gyerek sem különb a többinél, még ha te azt hiszed, akkor sem.
17/30 anonim válasza:
Nekem az egyik tanárnőm volt Indira. Szerettük, kedves nő volt és egy 16 évesekkel teli osztály sem csinált belőle viccet a háta mögött, szóval én erre a névre szavazok.
A Múzsa és a Gyémánt visznt nagyon rossz, kíméld meg tőlük szegény kislányt.
18/30 anonim válasza:
Ezek közül egy se, de nekem személy szerint tetszik: Izabella, Eliza(bet(h)), Zsófia, Diána, Patrícia, Flóra
19/30 anonim válasza:
Számomra borzalmas mind,kivéve az Iringó!
De nem mindegy mi a vezetéknév!!
Amúgy olyan nevet válassz,ami miatt nem fogják később csúfolni a gyereket!!
20/30 anonim válasza:
Max az Iringó.
A többi értékelhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!