Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék független az...

Hogyan lehetnék független az anyámtól 16 évesen?

Figyelt kérdés
muszály lenne mert lassan megőrülök tőle.úgy kezdődött hogy a cipőm a talp felett elszakadt.már 2 éves.még tél elött mondtam anyámnak,de nem érdekelte.most nagy hó van és folyton áll a víz a belsejében.nagyon hideg.anyám azt mondta nincs pénzünk másikra,vigyázzak rá.de erre már nincs mit vigyázni!!és olyan égő is.de bezzeg arra pan pénz hogy eltartsa a pasiját.netünk is azért van mert kell a pasinak.neten ismerte meg és lusta.2 hónap után ide költözött hogy ne kelljen fizetni a lakásért.így anyám fizet mindent.de én a gyereke vagyok!!!!!miért szar le?3 napja vett a turkálóban 200 forintért egy cipőt nekem.ami nem baj mert felveszem a használtat csak ne legyen lyukas.de semmit nem érek vele mert 36-os a lában az meg 35-ös.és szorít.anyám azt mondta ne nyávogjak.ez van erre futotta.történt az is hogy elmentem a karácsonyi vásárra hétvégére kisegíteni,meg szünetben kellett volna minden nap.nem sokat fizettek 250ft/óra.de vehettem volna ruhát.meg ettem volna pizzát mert imádom!!!de anyám pasija odajött és sapkát lopott.lebukott,engem meg kirugtak,és nem fizettek ki nem hiszik el hogy nem voltam benne.pedig nem!mit csináljak???el akarok menni!!!utálom a karácsonyt!!!!anyám olyankor részeg mindig és még itt ez a pasi is... mi lesz???hová menjek?az osztályfőnököm meghívott magához.de nem megyek.félek hogy feljelenti anyámat és intézetbe tesznek.akkor megölöm magam!!!oda nem megyek!!!!!!!teljesen el keseredtem.én nem akarok olyan lenni mint ők!!!!!!
2009. dec. 22. 13:21
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

nagyon kedvesek vagytok.nem is ismertek.az ofő felakarja jelenteni anyámat mert moöndta.elmondta mi fog történni.elvisz a gyámügy elhejeznek egy intézetben addíg amig rendeződik ez.vagy valaki magához vesz.ami hónapok vagy évek lesznek...ezt nem akarom!nem megyek intézetbe!!!!!

veszprémben lakok.a használt cipőket szivesen elfogadom,de aki azt írta vesz attól kérem ne költsön rám.de a használtat megköszönöm.de szeretném ha nem ide küldené hanem máshova.mert anyám nem adná ide hanem eladná őket.főleg az újat.majd megkérdem az ofőt délután oda lehet e.és köszönöm.

2009. dec. 22. 14:00
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
13:58-as válaszoló voltam. Na ha megadsz egy címet szívesen küldenék neked téli cipőt amit kinőttem. meg még mást is küldenék ha elfogadnád! írj privit.
2009. dec. 22. 14:04
 13/20 anonim ***** válasza:
Első vagyok...Örömmel látom, h talán egy kicsit megnyugodtál..:)Én is szívesen küldenék ezt azt, pl. ruhákat, v vmit. Ha szeretnéd, akk írj privit, és küldöm..:)
2009. dec. 22. 14:13
 14/20 anonim ***** válasza:

Évek nem lehetnek, mert most vagy 16 éves, 18 évesen már magad rendelkezel magadról.

Hasonló pokolban nőttem fel: nekem apám volt masszív alkoholista. Hidd el, minden jobb, mint egy ilyen pokolban élni!

2009. dec. 22. 14:22
 15/20 A kérdező kommentje:
kicsit megnyugodtam nem is gondoltam hogy valaki mellém áll.szoktam itt kérdezni mert itt válaszolnak nekem.bár álltalában lecsitriznek meg hogy semmi nem jó nekem meg elkényeztetett vagyok....de ti olyan rendesek vagytok!
2009. dec. 22. 14:27
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Első. Az itt lévők normálisabbjai általában emberi hangot ütnek meg, és ne csitriznek..:P

Nemmellesleg van msn-ed? Furcsa késztetést érzek rá, h jobban megismerjelek..:P

2009. dec. 22. 14:32
 17/20 A kérdező kommentje:
msn nincs.mert nem ülhetek ide a géphez mikor akarok.csak ha nincsenek itthon.belépek egy két ilyen oldalra de ritkán.de az email címemet megadom szívesen ha akarod és írok mikor tudok.
2009. dec. 22. 14:39
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Első. Rendben, köszönöm.
2009. dec. 22. 17:33
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha "lelépsz" akkor TUTI AZ INTÉZET!!! Keress segítséget! Ha nem ofő akkor más....DE EGYEDÜL NEM MEGY!!!
2009. dec. 22. 20:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Az intézet jobb, mint amiben most élsz. Plusz lehet, hogy találnak neked nevelőszülőket. Ne add fel. Ami nem öl meg, az erősít, és erősnek kell lenned, mert jórészt csak magadra számíthatsz. Hajrá, többet sajnos nem tudok nyújtani. :(
2009. dec. 23. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!