Ha a feleségem fogyózik akkor az miért nem mindegy, hogy én mit eszek?
- A hangya egész évben fogyókúrázott, koplalt ill. rendkívül egészségesen táplálkozott.
- A tücsök viszont egész évben minden finomságot megevett, megivott és jókat mulatott.
- Ősszel azután mind a kettő megdöglött...
Nagyon ehes lehet , ha ennyit ossza szorozza ki mit eszik.
Ha egyszer megunja az önsanysrgatast nagyon meg fog hizni!
En duci vagyok, jokat fozok, es akar ejfelkor is csinalok ennivalot a ferjemnek, ha keri :)
Es szivbol sajnalom azokat a noket, akik ilyen besavanyodott fogyokurazok azert, mert van egy kilo felesleguk, es a ferjuket is csesztetik.
Kerdezo, egy kiados beszolas elvenne a kedvet a felesegednek. Vagy tegyel megjegyzeseket arra, hogy milyen jo no volt, amig nem kezdett el fogyozni.
verdensrike, szerintem a tudatos táplálkozás nem azt jelenti, hogy soha nem engedhetünk meg magunknak egy kis kenyeret vagy csokit. Ez már megszállottság.
Szerintem a hölgy szenved, hogy ő nem ehet és kell neki a megerősítés, hogy ő csinálja jól, szóval meg akarja győzni magát, hogy aki nem úgy eszik, ahogy ő, az biztos egészségtelen és fúúú. Azt már nagyon sok diétamániákusnál észrevettem. Szinte remegnek az idegtől, mikor valaki nem az ő elveik szerint eszik. Itt az oldalon sok példa van rá, pl. mikor a paleosok itt ordítanak, hogy HÁHÁ, aki eszik glutánt az rákos lesz, meg fog halni és meg is érdemli, szenvedjen csak sokat, vagy a habzó szájú vegetáriánus, aki szerint ha húst eszel, akkor tömeggyilkos vagy. Csak magukat győzködik, hogy ők jobbak a másiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!