Hogyan kezelhetném ezt a helyzet?
Figyelt kérdés
Elég szegény család vagyunk.A férjem sokat dolgozik kevés fizetésért.Egész hónapban nagyon nehéz.A két kislányunknak sem jutott meg cipő sem.a házról nem is beszélve nagyon rossz állapotban van és nemjut pénz megjavítani.nem tudom meddig fogom bírni ezt a helyzetet.a szívem szakad meg amikor szeretnének valamit és nemtudom megadni nekik.én nem kapok munkát mert egy kis faluban lakunk ahol nincs rá lehetőség .Lassan el uralkodik rajtam a depresszió és padlón leszek.Olyan gondolataim vannak hogy,megölom magam.Persze ilyenkor tudom hogy,tönkre tenném az életüket.Erősnek kell lennem mégis össze vagyok törve.A férjem sokkal érőseb mint én.Ezzel csak azt szeretném tudni hogy,van e valaki itt hasonló helyzetben?sajnos nincsenek barátaim ezért itt osztom meg ezt a dolgot.Csak bátorítása volna szükségem.2014. ápr. 14. 19:48
11/12 anonim válasza:
az tiszta, hogy te nem segély miatt akartál gyereket, csak valahol abból indulnék ki, hogy annak is kéne, hogy jusson, aki nem segély miatt szül, de úgy alakul, hogy szükség lenne rá.
12/12 anonim válasza:
Valami gyermekvédelmi támogatás csak jár.Kérdezz meg valami cigót ott a környezetedbe,azok aztán kenik vágják kinek milyen segély jár.Aztán menj a hívatalba akkor neked is jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!