Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A te férjed/feleséged ilyenkor...

A te férjed/feleséged ilyenkor hogy reagál?

Figyelt kérdés

Az én barátom(együtt élünk) soha nem mondja meg,ha valaki jól néz ki.Már néha engem bosszant,ilyenkor azon agyalok,hogy tetszik neki az illető,csak épp nekem nem akarja elmondani.Volt,hogy én mutattam neki valakit,mert tényleg jól nézett ki,(női szemmel van,hogy meg nézem azt,aki csinos)ő erre sem mondott semmit..vagy annyit,hogy nem érdekli.

Ti elmondjátok a párotoknak,hogy ha valaki jól néz ki?

2014. ápr. 14. 13:18
1 2
 11/11 zabmester ***** válasza:
Mi meg szoktuk ezeket beszélni, nincs abban semmi, azt is tudom, hogy neki a színésznők/énekesnők közül ki jön be leginkább, meg ő is tudja, hogy nekem melyik színészek tetszenek. De azért azon problémázni, hogy nem mondja... az teljesen felesleges. Lehet, hogy azért nem mondja, mert őt feszélyezné a téma, hogy veled erről beszél.
2014. ápr. 14. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!