Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim nem engedik meg...

Mátévasas kérdése:

A szüleim nem engedik meg hogy cuccokat vegyek a SAJÁT pénzemből. Mivel vegyem ár őket hogy megvehessem?

Figyelt kérdés

Azt mondják hogy nem mert nem azért kapom húsvétra a pénzemet hogy hülyeségekre elköltsem! Dehát egy olcsó Netbookot sem engednek megvenni! Meg haveromtól 5000 forintért egy ps1-et!

Ti ezzel egyetértetek?

2014. ápr. 12. 19:00
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

mostanában borzasztóan unatkozom mikor itthon vagyok

szerintetek egy ps3 mondjuk 50.000-forintért megérné? ti beleegyeznétek? erre hogy vegyem anyámékat rá?

2014. ápr. 12. 19:44
 12/23 anonim ***** válasza:
14%

én az 5-ös és 6-os válaszoló vagyok.

idén leszek 30 éves.

mégis mit szeretne édesanyád, mit vegyél magadnak 12 évesen?

tartsd el magad?

2014. ápr. 12. 19:47
 13/23 A kérdező kommentje:

azt mondja tegyem félre!

de már megvan a pénz a netbookra!

AZT MONDJA HOGY MIT CSINÁLHATOK RAJTA?

ezaz akkor inkább unatkozzak!

tudjátok milyen szar azt látni hogy mások ezt vesznek a husvéti pénzből mások meg azt!

én meg... semmit!

2014. ápr. 12. 19:51
 14/23 anonim ***** válasza:
12%
Ha megvan rá a pénzed, elmész a boltba és megveszed a laptopot. Ennyi. Bár mondjuk nem tudom erre hogy reagálnának a szüleid xD
2014. ápr. 12. 20:02
 15/23 anonim ***** válasza:
59%
Nekem is van egy 12 éves fiam, és ajándékba kapott laptopot. Szerintem ez elengedhetetlen ilyen korban, nem csak játszani lehet rajta vagy internetezni, de a tanuláshoz is nagy segítség!
2014. ápr. 12. 21:20
 16/23 anonim ***** válasza:
51%

Ha már játszani akarsz akkor én hagynám a netbookot 3 év múlva játékra úgy e lesz jó.

És a PS 1-et is ha csak nincs hozzá legalább 20-30 téged érdeklő játék akkor felesleges.

Vegyél inkább egy PS3-t ha már játék és ha már PS arra van jelenleg is több ezer játék. Jóval többre mész vele.

A PC játéka csak pénznyelő én 12 évig voltam PC-s ezalatt 3 gépem ment el és egyik se volt olcsó.

2014. ápr. 13. 00:05
 17/23 anonim ***** válasza:
59%

Szia!

Ha rossz a telefonod, akkor talán először azt pótold.

Indoklás: ha nem jó a telefonod, akkor szüleid nem tudnak elérni, meg te se őket ha van valami. Amikor én kicsi voltam, már lassan annak is 20 éve lesz, is mindig nálam volt a vezetékes telefonszám meg némi apró a telefonfülkéhez. akármikor lehet valami balhé vagy egyéb amikor segítségre lesz szükséged, a telefonnak főleg ebben a korban működnie kell. Ha a szülőd lennék komolyan aggódnék telefon nélkül elengedni otthonról.

Tanuláshoz, meg játékhoz azt csináltam annakidején, hogy órák után bennt maradtam a számítógép teremben, ahol lehetett gépezni netezni csak a rendszergazdi néha benézett az ajtón hogy ne rosszalkodjunk. Javaslom ezt neked is, olcsóbb mint a netbook. Meg ha vársz a vásárlással, sokkal jobbat kapsz a pénzedért. Plusz a többi gyerekek között lennél akkor haverkodnál és nem unatkoznál annyira.

Ha emiatt a szüleid azt mondanák hogy de a házifeladat így meg gy, akkor azt is meg lehet ám csoportosan csinálni. (a csapatmunkára való képesség talán az iskolai tananyagnál is fontosabb)

2014. ápr. 13. 09:50
 18/23 A kérdező kommentje:

ÁHH az anyám egy k*cs*g csak maga érdekli szóval nem lesz se laptop se telefon tehát semmim sem lehet csak tanulhatok ha azzal meg kész vagyok akkor meg unjam magam dögre

:(

2014. ápr. 14. 18:01
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Sajnállak nagyon rossz lehet neked :( en nem rég kaptam ajándékba egy ipad airt egy új gépet egy új PS 3 super slim et es egy új samsung galaxy s4 et.
2014. ápr. 18. 21:25
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem. A "TE pénzed" attól a te pénzed, hogy arra költöd, amire te szeretnéd. Ha nem arra költöd, akkor az nem a te pénzed, akkor az a szüleid pénze. Az a zsebpénz, amit nem lehet elkölteni, az nem zsebpénz, hanem a szüleid pénze letétben nálad. Ezt kellene velük tisztázni, hogy akkor szerintük hogy is van ez.

29/N

2014. ápr. 20. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!