Mit lehetne tenni anyámmal? Bővebben lenn.
Jól le lett hurrogva a kérdező.:( Bár az tényleg nem,helyes,hogy azt mondtad neki,hogy álljon ki a sarokra édesanyád.De...mi az,hogy elveszi a pénzét?Én ha adok a gyerekemnek pénzt,akkor nem veszem el.Vagy nem adok neki,vagy ha adok azt már nem veszem vissza.A kérdező azt írja,hogy az elvett pénzből kéne neki 4000Ft,és nem csak 4000 vett el.Egyébként ide nagyon gazdag emberek írhatnak,mert én sem keresek rosszul,szerencsére, és mindenünk megvan ami kell,de azért 4000Ft-ból akár 4 kg húst is lehetne venni,abból meg már rengeteg kaját lehet csinálni.Ezért nem is értem azokat a válaszolókat akik azt írták:hogy CSAK 4000Ft végett megy a balhé.Mert a mai világban minden ft-ot meg kéne becsülni!
kérdezőnek?próbálj meg beszélni anyukáddal,ha Te keresed a pénzt akkor jogosan kéred vissza,ha meg ő adja,akkor (apukád,nagyszülő stb)elmagyarázhatná neki,hogy ha valamit adunk ,akkor azt nem vesszük el,mert csak vitát szül.Én azon az elven vagyok,ha tudok adni,akkor adok zsebpénzt(de persze feltételekkel,mert pl rossz jegy után azért nem jár)ha nem tudok adni neki akkor elmagyarázom miért nem,és így nincs vita ilyenből nálunk.
ÜDV
"álljon ki a sarokra" -.-
hát én se adnám oda neked f@szfej!
Anyukad biztos nem azert nem adja vissza hogy veled kiszurjon, hanem mert nem tudja/ nincs mibol...
Ez az utcasarkos dolog meg... Hat en azt mondom neveltetes kerdese. En pl. soha nem tudnek ilyesmit kiejteni a szamon akarmelyik szerettemrol van szo, de ismerek olyat, aki igenis megmondja, ha tetszik masnak, ha nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!