Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehetne tenni anyámmal?...

Mit lehetne tenni anyámmal? Bővebben lenn.

Figyelt kérdés
Eltüntette a pénzem,már négy hónapja könyörgök hogyx kell nekem belőle 4000 még akmatozással sem leeht meggyőzni.Mondom neki álljon ki a sarokra vagy akárhogy adja ide!MErt nekem fontos lenne nagyon!!!!Mert nővéremnek valamivel tartozok!!!MIATTA NEm TUDOM ODAADNI S CSÜTÖRTKRE KÉNE!!!
2009. dec. 20. 20:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%
igazatok van ilyen szar szemét modon intézi el az anyát aki a szíve alatt hordta 9 hónapig piti kis 4 "pengőért" ez tényleg egy láncosbocskor :@@
2009. dec. 20. 22:44
 12/21 anonim ***** válasza:
80%

Jól le lett hurrogva a kérdező.:( Bár az tényleg nem,helyes,hogy azt mondtad neki,hogy álljon ki a sarokra édesanyád.De...mi az,hogy elveszi a pénzét?Én ha adok a gyerekemnek pénzt,akkor nem veszem el.Vagy nem adok neki,vagy ha adok azt már nem veszem vissza.A kérdező azt írja,hogy az elvett pénzből kéne neki 4000Ft,és nem csak 4000 vett el.Egyébként ide nagyon gazdag emberek írhatnak,mert én sem keresek rosszul,szerencsére, és mindenünk megvan ami kell,de azért 4000Ft-ból akár 4 kg húst is lehetne venni,abból meg már rengeteg kaját lehet csinálni.Ezért nem is értem azokat a válaszolókat akik azt írták:hogy CSAK 4000Ft végett megy a balhé.Mert a mai világban minden ft-ot meg kéne becsülni!

kérdezőnek?próbálj meg beszélni anyukáddal,ha Te keresed a pénzt akkor jogosan kéred vissza,ha meg ő adja,akkor (apukád,nagyszülő stb)elmagyarázhatná neki,hogy ha valamit adunk ,akkor azt nem vesszük el,mert csak vitát szül.Én azon az elven vagyok,ha tudok adni,akkor adok zsebpénzt(de persze feltételekkel,mert pl rossz jegy után azért nem jár)ha nem tudok adni neki akkor elmagyarázom miért nem,és így nincs vita ilyenből nálunk.

ÜDV

2009. dec. 20. 22:49
 13/21 anonim ***** válasza:
94%
22.49-es vagyok. Azért abban teljesen igazat adok mindenkinek,hogy bármilyen mérges vagy,akkor sem engedhetnéd meg ezt a stílust anyukáddal szemben!!!Ha te keresel,ha nem.
2009. dec. 20. 22:53
 14/21 anonim ***** válasza:
75%
22.49, végre, egy korrekt anyuka.
2009. dec. 20. 22:56
 15/21 anonim ***** válasza:
70%

"álljon ki a sarokra" -.-

hát én se adnám oda neked f@szfej!

2009. dec. 20. 23:29
 16/21 anonim ***** válasza:
79%
22:49: Nem a 4000Ft értékét akartuk becsmérelni, hanem meglepő, hogy ennyiért a saját anyját is eladná. (persze akármennyiért is meglepő lenne :) de ennyiért még veszekedni sem érdemes egy édesanyával)
2009. dec. 21. 00:13
 17/21 anonim ***** válasza:

Anyukad biztos nem azert nem adja vissza hogy veled kiszurjon, hanem mert nem tudja/ nincs mibol...

Ez az utcasarkos dolog meg... Hat en azt mondom neveltetes kerdese. En pl. soha nem tudnek ilyesmit kiejteni a szamon akarmelyik szerettemrol van szo, de ismerek olyat, aki igenis megmondja, ha tetszik masnak, ha nem...

2009. dec. 21. 00:28
 18/21 anonim ***** válasza:
Te kerested azt a pénzt?
2009. dec. 21. 00:28
 19/21 anonim válasza:
100%
Drogozol? Eléggé ugy hangzik a dolog
2009. dec. 21. 05:51
 20/21 anonim ***** válasza:
71%
Első olvasásra lehet tényleg durván hangzik amit írt. DE sajnos vannak szülők( köztük anyák is!!), akik a kutyájukkal kedvesebbek mint a saját gyerekükkel!! Sajnos nekem rokonaim között van olyan "ember" aki a gyerekével úgy beszél hogy rohadj meg, hogy minek jöttél erre a világra, takarodj meg stb,. A kutyát meg becézgeti! Azért ne ítélkezzetek rögtön felette!
2009. dec. 21. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!