Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miként viselnéd el, ha a...

Miként viselnéd el, ha a férjed volt feleségével kéne együtt lakni?

Figyelt kérdés

Ha az élet úgy hozná, hogy kényszerből kellene együtt lakni mindhármatoknak huzamosabb ideig. Egyikőtöknek sincs más lehetősége, se rokon, se barát... Hogy élnétek túl? Mennyire tudnátok tolerálni a kialakult helyzeteket (pl az ex fehérnemüben mutatkozna, hiszen már úgyis látta sokszor így a férjed)? Vagy esetleg még össze is barátkozhatnátok? Magadat ismerve, mi lenne a végkifejlet?

Egyik ismerősöm járt így, kb 2 évig éltek ebben a formában, már utált hazamenni, mert mindenki mindenkivel veszekedett. Miután megoldódott a lakhatás, az új feleség is elvált tőle, de elköltözni ő sem tud.

2014. ápr. 11. 22:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez az extől függ. A páromnak egyetlen exét sem ismerem, így róluk nem nyilatkozhatom. De az exem exbarátnőjét is,merem, és tudom, hogy nincs köztük semmi, a csaj jófej, vele simán el tudtunk volna lakni egy fedél alatt, csak akkor az exem húzta volna a rövidebbet :D

De ha nem bírnám a csajt, akkor nyilván nem. Soha.

2014. ápr. 11. 23:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Ilyen helyzetbe nem mennék bele. Nagyon sok emberrel laktam már együtt, tisztában vagyok, miből milyen helyzet kerekedhet. Meg azzal is, hogy felnőtt ember vagyok, aki el tud menni dolgozni és meg tudja oldani a lakhatását normálisan. Ahogy a volt feleség is.

Innen nézve nagyon buta az, aki egyáltalán belemegy ilyen helyzetbe.

2014. ápr. 12. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!