Hanyan vagytok testverek? Mi a nevetek? Hany evesek vagytok?
Figyelt kérdés
Mi 4-en vagyunk testverek.
Hugom 2 eves,Panna
Masik hugom 8 eves,Petra
Ocsem 6 eves,Abel
Abel,Petra es en edestestverek vagyunk. Pannaval az anyank kozos.
Es ti?:)
Egyebkent,en 15 eves vagyok,es Rekanak hivnak!
Ti jottok!:)
2014. ápr. 11. 17:49
1/19 anonim válasza:
Szép kis családotok lehet! Én is szeretnék négy gyereket.
Nekem van egy öcsém, mi ketten vagyunk, én 25/N, ő 22/F.
2/19 anonim válasza:
Neveket nem írnék inkább, bocsi. :) 4-en vagyunk, ebből 3 lány, 1 fiú. Én 21 vagyok, egyik húgom 12, másik 5, öcsém 3.
3/19 anonim válasza:
Én sem írok neveket. Én 29N, bátyám 33F.
4/19 anonim válasza:
Én 35/N a hugom 33/N, ketten vagyunk.
5/19 anonim válasza:
Tibor (28) Eszter /Én/ (26) Győzőke (24lenne,elhunyt),Nóra (18), Bálint (18lenne,elhunyt)
7/19 A kérdező kommentje:
#5!
Reszvetem.
Johetnek meg a valaszok:)
2014. ápr. 11. 18:19
8/19 anonim válasza:
Réka vagyok 22 éves, a tesóm Csenge 18 éves. :)
9/19 anonim válasza:
#5. annyira sajnlom! 2 testvéred is meghalt? :(
Nekem 3 testvérem van, mind idõsebbek, már családosak.
Mária (35), Erzsébet (33), József (30), Én Roland (20)
10/19 anonim válasza:
Győzőke 5 hónapos korában. Az élet fura fintora,hogy ha Ő életben marad,akkor Anyukámék biztos nem vállalkoztak volna egy újabb gyermekáldásra, így sosem tudhattam volna meg, hogy milyen az,ha az embernek van egy kishuga is. Bár a jó Isten ezt sem adta ingyen. Hugom ikertestvére Bálintka már halva jött a világra. Gondolom le se kellene írnom,hogy nagyon szeretem a hugom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!