Miért viselkedik így a párom a közelgő születésnapja miatt?
Hamarosan itt a kedvesem születésnapja, és ő egy ideje látványosan rosszkedvű, néha pedig egyenesen szomorú.
Olyan kijelentéseket tesz, hogy jobb, ha nem is ünnepeljük meg semmivel. Máskor meg azt mondja: ne adjak neki semmit ajándékba, mert nem vágyik olyanra, amit adnék, akkor meg minek kéne a pénzt költeni.
Pedig akartam neki valami konyhai holmit, edényt vagy formát venni, mert szereti az ilyesmiket, de így nem tudom, mit gondoljak. Nem akarom, hogy akkor meg az legyen a baj, hisz kérte, hogy ne legyen semmi ajándék. Viszont úgy érzem, nem őszintén mondja, hogy nem akar semmit. Évek óta együtt élünk, de ebben nem tudok kiigazodni rajta.
Csak 25 éves lesz, szóval nem hinném, hogy az idő múlásán keseregne. Mivel itt többségében nők válaszolnak, gondoltam, felteszem a kérdést, hátha ti értitek, mi lehet a baja.
30F
Értem így már. Hát azért az illető lány még nem tudom, mire fel akar gyűrűt, az első minimum az együttélés. Meg két év után? Ezt túlzásnak tartom.
Hát néhány éven belül valamikor igen.
Úgy gondoltam, ha akkortájt jegyezném el, mikor terítéken volt a téma a közelmúltban, akkor nem lenne meglepetés. Netán úgy érezné, hogy kiharcolta, mert mondott is olyat, hogy ettől tartana.
Viszont, ha időről-időre előbukkan a téma... Szóval úgy lenne jó, ha 1-2 évig nem esne róla szó.
26-osnak teljesen igaza van.
beszélnetek kellene erről mindenképpen, és ne akard kitolni a dolgot évekig. mi a gond, mi az amiért még várni szeretnél? nem vagy biztos benne, vagy magadban? 30éves vagy.. ha rászánod magad 6 év múlva hogy elveszed azután a gyerekvállalást is tolod majd még újabb 6 évig? te aztán egy főnyeremény lehetsz hogy ennyit kell rád várni.
Miért baj, ha évekről beszél? Mi 5 év után is évekről szoktunk. Nem értem, miért kötelező a pár év és házasság dolog egyesek szerint. Szerintem alapjaiban van baj a kapcsolattal, ha ennyire nem mondja el, nem piszkálódásból. Kérdező, miért biztos, hogy a szülinapja miatt? Nem történt esetleg valami más? Lehet persze az is, de én napokig kétségbe voltam esve, amikor először csókolommal köszöntek nekem :)
25/L
"Nem akarlak elkeseríteni, de ha 1-2 éven belül nem jegyzed el, akkor valószínűleg a párod el fog hagyni, mert ha egy nő házasság párti és gyereket is szeretne 30 éves kora előtt, akkor nem engedheti meg, hogy 4-6 éves kapcsolatban folyamatosan tolódjon az időpont, és esetleg a végén nem is lesz belőle semmi. "
Akkor keressen mást, ilyen meg is érdemli, hogy elvált nő legyen már 30 éves kora előtt. Kihisztizett házasság annyit is ér csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!