Miért viselkedik így a párom a közelgő születésnapja miatt?
Hamarosan itt a kedvesem születésnapja, és ő egy ideje látványosan rosszkedvű, néha pedig egyenesen szomorú.
Olyan kijelentéseket tesz, hogy jobb, ha nem is ünnepeljük meg semmivel. Máskor meg azt mondja: ne adjak neki semmit ajándékba, mert nem vágyik olyanra, amit adnék, akkor meg minek kéne a pénzt költeni.
Pedig akartam neki valami konyhai holmit, edényt vagy formát venni, mert szereti az ilyesmiket, de így nem tudom, mit gondoljak. Nem akarom, hogy akkor meg az legyen a baj, hisz kérte, hogy ne legyen semmi ajándék. Viszont úgy érzem, nem őszintén mondja, hogy nem akar semmit. Évek óta együtt élünk, de ebben nem tudok kiigazodni rajta.
Csak 25 éves lesz, szóval nem hinném, hogy az idő múlásán keseregne. Mivel itt többségében nők válaszolnak, gondoltam, felteszem a kérdést, hátha ti értitek, mi lehet a baja.
30F
Szeretek sütni-főzni, de ha a pasim konyhai holmit venne, akkor nem lennék boldog. Persze valami poénnal ütnénk el, de nem esne jól... Kb olyan mintha porszívót vennél neki :D
Talán tényleg gyűrűt akar, de ha még nem akarod elvenni, akkor inkább üljetek le megbeszélni, mint hogy megkérd csak azért, hogy nyugi legyen. Persze ezt innen nehéz, lehet, hogy más baja van.
Hm, akkor mégis csak az eljegyzés miatt van ez...
Nem célozgatna rá játékosan, ahogy az egyik válaszadó írta, mert korábban volt téma köztünk, és akkor lezártam annyival, hogy majd egyszer eljön az ideje, ne firtassuk.
Nem hinném, hogy örülne neki, ha kapna egy gyűrűt, aztán hozzátenném, hogy ez még nem eljegyzési, szóval akkor most vagy nem kap semmit, vagy valami mást. De úgy érzem, egyikkel sem jövök ki jól a helyzetből.
A belinkelt kérdésben biztos, hogy nem a párom szerepel, mert mi nem 2 éve vagyunk együtt, hanem 4, és mi együtt is élünk régóta, viszont, ha jól olvastam, ők még nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!