Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bátyám elakarja venni feleségü...

Bátyám elakarja venni feleségül a barátnőjét, De én nem bírom! Egyszerűen kihívóan öltözködik. Mindig nyalizik a szüleimnek amit nem bírok. Hogyan üldözhetném el?

Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 18:49
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rá féltékeny!Utolsó előtti vannak barátaim és nem vagyok G*ci ronda.ate szavaddal idézzem,neked meg egy kis kultúra szoruljon a fejedbe.!:)
2009. dec. 20. 19:21
 22/40 anonim ***** válasza:
86%

Az én növérem azért nem jön hozzàm làtogatoba,mert nem tetszik neki a pàrom feje.

Hàt elég szarul emésztettem meg,föleg miutàn kisbabànk született és még annak se örült,söt.....

De ma màr nem érdekel.Ö marad egyedül,nem én.Engem boldoggà tesz a pàrom.Ha a testvéremnek ez nem tetszik,akkor kerüljön nyugodtan....

Kedves kérdezö,hidd el,amikor màr megbànod,késö lesz!¨Ne akarj te pàrt vàlasztani a testvérednek.

2009. dec. 20. 19:21
 23/40 anonim ***** válasza:
86%
Nem te fogod feleségül venni, nem neked kell hogy megfeleljen.
2009. dec. 20. 19:29
 24/40 anonim ***** válasza:
82%
Egyszerűen kihívóan öltözködik:ugy öltözik ahogy akar és amibe akar jo hogy nem te akarod neki megszabni ! Mindig nyalizik a szüleimnek : lehet ,hogy nemnyalizik csak kölcsönösen birják a szüleid is őt meg ő is és segittenek neki . Hogyan üldözhetnéd el ? ! Sehogy neked nincs beleszolásod más életébe ha ő sem szol bele a tiédbe addig te se az ővébe . Ölelgette egy másik pasi meg puszilgatta: Rég nem látott rokon testvér ! nem az a megoldás h elüldözöd henem hogy megprobálsz megbékélni vele és megísmerni jobban ! Ha ezek sikerültek Etika órákat is vehetsz/vehetnél !!!!!! nagyon ajánlom neked ! és őszintén el elkényeztetett kis p*csa vagy aki nemnézi ,hogy másnak mi a jó csak azt hogy neki jó legyen !
2009. dec. 20. 19:30
 25/40 anonim ***** válasza:
66%
3 szóval: féltékeny, szánalmas vagy.
2009. dec. 20. 19:42
 26/40 anonim ***** válasza:
68%

Testvérféltékenység (ill. sógorféltékenység). Ehhez csak gratulálni tudok!

Lesz egy pár sz*r éved, ha változtatsz hozzáállásodon!

2009. dec. 20. 19:46
 27/40 anonim ***** válasza:
78%
nem neked kell bírnod, hanem a bátyádnak. Féltékeny vagy, Ez egyértelmű. Vagy megszoksz vagy megszöksz.
2009. dec. 20. 19:48
 28/40 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem azért nem kéne ennyire sértegetni a kérdezőt. Normálisan nem lehet megfogalmazni a választ? Jaa, hogy nektek már csak a primitív véleménynyilvánítás megy. Elég szomorú, hogy ilyen "emberek" is vannak. Szerintem inkább ti szorultatok volna némi nevelésre, hogy uralkodni tudjatok magatokon.

Kérdező: Sajnos nincs mit tenni, ha szereti a bátyád. Azt mi nem tudjuk megállapítani, hogy van-e okod utálni azt a lányt, de ha van vele valami "probléma", a bátyád előbb-utóbb csak észreveszi. Ha nem, akkor az ő hibája. Egyébként az anyukád egész biztos kiutálta volna már, ha annyira rossz lenne. Az anyósnak nem könnyű megfelelni, egy anya általában nagyon elővigyázatos a fia barátnőjével. Nagyon szeretheted a bátyádat és gondolom rossz, hogy "osztoznod" kell rajta valakivel. Nyugodtan leírhatod, hogy milyen rossz tulajdonságai vannak annak a lánynak, amiért nem kedveled, így könnyebb tanácsot adni. A primitív válaszolókkal meg ne foglalkozz, ilyennek nevelték őket.

2009. dec. 20. 19:56
 29/40 anonim ***** válasza:
44%
most én mint irtam olyat ami szted "PRIMITÍV" ?
2009. dec. 20. 20:03
 30/40 anonim ***** válasza:
86%
Jaj szivem sehogy!!!Szerintem szeretheti a bátyádat és a bátyád is őt!!Fogadd el ne irigykdj az semmire se jó!Barátkozz a lánnyal össze!Engem is utál a sogornőm vagyis a jövendőbelim huga!De csak azért mert látja hogy szebb vagyok és azért mert imád a tesrtvére van ilyen!
2009. dec. 20. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!