Milyen esetben kérvényezhető a távoltartási engedély?
Figyelt kérdés
A tegnapi nap folyamán a párom testvére magánlaksértést követett el a párom házában, valamint jókora kár keletkezett mivel az összes ajtót szét ütötte meg rúgta, és jópár tárgyat megrongált, összetört mi pedig nem tudtuk megfékezni. Ezért kihívtuk a rendőrséget és a párom feljelentést tett, én pedig tanúskodtam. Nem igazán tajekoztattak a rendőrök, hogy milyen jogokat gyakorolhatunk ilyenkor, én pedig távoltartást szeretnék kérni, mivel sokat tartózkodom egyedül otthon, a párom sokat dolgozik, és rettegek tőle, hogy betör újra hozzánk, mivel már többször is próbálkozott és nem fenyegetett meg, de félek hogy bántalmazni fog. Ilyenkor kérhetek távoltartást, vagy éljek ezentúl rettegésben? Sajnos semmivel sem lehet rávenni, hogy hagyjon nekünk békén, és nagyon félek tőle.2014. ápr. 10. 18:44
1/2 anonim válasza:
Mégis mi az oka hogy nemszál le rólatok?
2/2 A kérdező kommentje:
Az oka nem lényeg, egyébként a cél az, hogy szétszakítson minket, mert féltékeny ránk, és amikor beiszik vagy bulizik akkor az életünkre tör
2014. ápr. 10. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!