Kíváncsi vagyok, aki szintén gyerek, család mellett végzi a főiskolát, annak is gyökeresen megváltoztatta a családi kapcsolatait az iskola? Nekem igen.
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Kedves első-utolsó válaszoló! Minden tiszteletem anyukádé, hogy 4 gyereket fölnevelt és mellette tanult és dolgozott. Én biztos nem lennék képes erre. Egy főiskola úgy gondolom mégiscsak más, mint mondjuk vezetni vagy nyelvet tanulni, úgy értem, hosszabb elköteleződést igényel az ember részéről.
Eleinte még én is lelkes voltam, nem zavart annyira, hogy nem tölthetek annyi időt velük, mert tudtam, hogy nemsokára vége. Csak hát az a nemsokára elég sokának tűnik... És még valami. Az megint más, hogy neked ez természetes, hogy anyukád fáradt, de kíváncsi volnék, mindezt ő hogy élte meg. Nem hinném, hogy ő is túlságosan szeret fáradtnak lenni. Szerintem az a baj, hogy vannak, akik természetesnek veszik, hogy egy nőnek mindent ki kell tudni bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!