Voltatok már hasonló helyzetben? Mondanátok véleményt/tapasztalatot?
Én voltam hasonló helyzetben, bár nem pozitív a végkifejlet, mert már nem vagyunk együtt ( nem miattam).
A volt páromnak van egy gyereke aki után tartásdíjat fizet és amúgy sem fizetik túl, tehát anyagilag nagyon nem álltunk jól, valamint albérlet is ott volt + a párom nem szerette nagyon a családom, de sosem érdekelt se az anyagiak, se a család véleménye, mert szerettem és tudtam, úgyis megoldjuk a problémákat.
Aztán nem így lett, de nem ezek miatt lett vége.
Mi is hasonló cipőben járunk, eleinte akkora volt a szerelem h amikor választanom kellett a családom és az ő családja közt, őt választottam. Mondanom sem kell, h megbántam. Persze most is szeretem még de már nem úgy, túl sok volt már a sérelem, a megbántás, az átsírt órák. És ráadásul nálunk még az is nehezíti a dolgot h hamarosan megszületik a közös gyermekünk... Tudom, lehet h nem kellett volna még egy gyerek is, de hát besikerült, és szegény ö nem tehet semmiről.
Most már csak abban bízom, h majd apaként másként látja a világot, és változtat a dolgokon, bár nem sok esélyt látok rá. (főleg ilyen éjszakákon, mikor 2 órakor még nincs itthon...)
Sokszor eszembe jut, h ha nem lenne a baba vajon itt lennék-e még. Inkább nem gondolkozom ezen mert ahogy irta vki elöttem, idegileg tesz tönkre ez az egész.
Lemondtam már a boldog, harmonikus életről, csak a születendő kislányom érdekel, h neki boldog legyen az élete, de ha ehhez az kell, h szakítsunk, akk megteszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!