Párom ma ordibált velem amiért a fiamnak vettem egy telefont. Ti mit tennétek?
"Ez egy vacsora ara. Szerintem sem olyan tetel amivel el kellszamolni."
Mondom én, hogy Magyarország jobban teljesít. Fel is lehetne emelni az ÁFÁt mondjuk 35%-ra...
Egy vacsora ára???
Most komolyan, csak én vagyok csóró, hogy nálam egy vacsora még ennek a tizede sem lehet, mert akkor már hó végére nem marad semmi??
A kulcs az, hogy "ordibált". Milyen jogon? Tisztelet? Kommunikáció? Konfliktuskezelés?
Vagy csak üvöltözünk egy terhes asszonnyal és kész?
mivel nem tudjuk h a hölgy mennyit keres....
(igen terhesen is lehet dolgozni akár az utcsó hónapig is !!!)
de valszeg kap gyt- és csp-t is
ezeket spec a gyerekere kellene költeni !
másik nekem mind a két nagy 2ikos korában kapott telcsit
lévén egyedül jártak suliba a szomszéd kerültbe
így ha bármi történt el tudtuk érni egymást...
sajna nem egyszer volt h szükség is volt rá !
35: a KÖZÖS gyermeket várva, közös életet élve nincs olyan, hogy a férfi fizetése. Ugyanis pont amiatt nem keres, mert a közös gyereket várja, mely közös megállapodásból fogant s születik.
Kultúrembereknél.
39-es: és? Ha valaki állapotos egy párkapcsolatban, az önként vállalt gyerekkel, amit két ember akart, akkor a nem terhes fél normális kommunikációja az ordibálás?
Vagy -ahogy itt írták-, a "pasi pénzét költi", ezért"tiszteletlen"?!
Csak én ütközöm meg ezen és mindenki másnál a gyermeket kihordó fél kussoljon, mert leordítják? Meg nem az ő pénze? Akkor kié? A gyerek kié? Nem közös? A terhek nem közösek? Egy nővel meg lehet ordibálni csak úgy?
És még engem pontoznak le a sárga földig, mert fennakadok azon, hogy van, akinek ez a stílus normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!