Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Betelt a pohár, otthagytam a...

Betelt a pohár, otthagytam a páromat. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Párommal 3 éve vagyunk együtt. Az édesanyja mindig utált, olyanokat terjesztett rólam, hogy megcsalom a fiát, holott minden nap 13-14 órákat dolgoztam, mert sok volt a munka és azt mondta a főnökség, hogy kifizeti a plusz órákat. Nem egyedül voltam bent a munkahelyen, és párom mindig eljött elém, mert későn végeztem, de nem érdekelte. Kitiltott a házából (joga van hozzá, csak rosszul esett), az okát nem tudom.

Páromat borzalmasan lehúzták anyagilag, de erre sem tettem soha megjegyzést, még páromnak sem, mert az ő pénze, azt kezd vele, amit akar. A szülei semmit, de SEMMIT nem csinálnak, párom hajnalban megy boltba, mert az anyja odáig nem képes elmenni. (200 m)

Csak a teljesség kedvéért: 5 ezer ft étkezési utalvány, havi nettó 120 ezer forint. Ebből az összegből párom vesz 5! darab bérletet. Magának, a szüleinek, és a két húgának. Ezen felül havi 75-80 ezret lerak az asztalra. Neki marad 25-30. Ha marad.

Fél éve összeköltöztünk, ő kérdezte meg, hogy összeköltöznék-e vele. Mondtam, hogy csak akkor, ha nem fogja ilyen mértékben támogatni a szüleit, mert abból a 30 ezer forintból, ami marad neki, nem fog kijönni az albérlet, a rezsi, meg az összes többi költség fele. Ne értsetek félre, nem az egész fizetése kell, de az összes költség felét fizesse. A többivel azt csinál, amit akar.

Három hónapja mindent, de tényleg mindent én fizettem. A spórolt pénzemhez kellett hozzányúlnom, hogy ne maradjunk el a fizetnivalókkal. Többször rákérdeztem, hogy mi az oka, hol a fizetése. Mindig „késett”, nem tudtak úgy fizetni, stb. Nem vagyok ostoba, sejtettem, hogy mi van megint a háttérben, de bizonyíték nélkül nem akartam vádaskodni.

Az a bizonyos bili ma borult. Haza kellet jönnöm délelőtt, mert itthon felejtettem egy sürgős papírt és ma kellett leadnom. Itt találtam a páromat és az édesanyját, nagyon idilli pillanatban toppantam be, épp kért még pénzt az asztalon heverő 50.000 mellé. Azt hittem, hogy nem jól látok-hallok. A kedves párom az elmúlt hónapokban is támogatta az édesanyját, és nem érdekelte, hogy nekem álmatlan éjszakáim vannak, hogy a fizetésem mellett még a megtakarításomat is költöm, hogy ne vágjanak ki minket az albérletből.

Nagyon kiakadtam, kidobtam az anyját a lakásból, aki még odavágta hozzám, hogy egy pénzéhes szuka vagyok (ÍGY!!!). A párommal ordibáltam egy csomót, aztán összepakoltam a ruháimat és táskával mentem vissza dolgozni. Hazajöttem édesanyámhoz, aki azt szajkózza, hogy beszéljük meg. DE EZEN MIT KELL MEGBESZÉLNI?

Holnap összeszedem a maradék cuccomat. Felhívtam a főbérlőt, hogy felmondom a szerződést, de azt mondta, hogy ha így döntök bukom a kauciót, de az se érdekel.

Mit tegyek? Kérlek adjatok tanácsot. 26 éves vagyok, én tényleg szeretem a páromat, de így nem lehet élni, nem lehet EGYÜTT élni, hogy folyamatosan pénzeli az anyját, és én fedezem az összes kiadásunkat.

2014. ápr. 7. 19:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok a szakíts azonnal híve, de ebben az esetben igenis azonnal. Egyrészt, mert anyuci pici fia, nem tud élni nélküle, másrészt nem véd meg téged annak ellenére, hogy az anyja téged szapul. Én olyan temperamentummal bírok, hogy már rég kiosztottam volna anyukát. ÉS nem is akármilyen hangnemben, nőies vagy sem, kultúrált vagy sem. És kidobnám azért, mert hazudott, hülyének nézett, ráadásul most lehet, hogy csak a kauciót bukod, de hosszú távon sokkal többet buknál miatta. Jól tetted!
2014. ápr. 8. 12:15
 22/24 anonim ***** válasza:

Mond neki,hogy anyja áljon elėd es kėrjen bocsánatot!

Csak a reakciója ėrdekelne.

Ha változni akar ha-ha!

Adja vissza a spórolt pėnzed aztán beszėlhetünk!

2014. ápr. 8. 13:18
 23/24 anonim ***** válasza:

19: Ezt mire mondtad?

Vidéken más az összeadás, mint Budapesten?:)

"5 ezer ft étkezési utalvány, havi nettó 120 ezer forint. Ebből az összegből párom vesz 5! darab bérletet. Magának, a szüleinek, és a két húgának. Ezen felül havi 75-80 ezret lerak az asztalra. Neki marad 25-30."

120 E bevétel, ebből 80+30-at ír, marad 10 E Ft, ebből semmilyen árak mellett nem jön ki 5 bérlet!!!

Hol volna már 2 EFt-ért bérlet?

2014. ápr. 8. 14:01
 24/24 anonim ***** válasza:
pl. vidéken nyugdíjasbérlet, vagy diákbérlet. A szülőknek veszi, meg a tesójának. Simán kijön.
2014. ápr. 9. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!