Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek a családnak?

Mit vegyek a családnak?

Figyelt kérdés

Még csak most kezdem latolgatni, vajon mit is kéne vásárolnom karácsonyra a családnak,de eddig nem jutottam sokra..:/

kellene vennem vmit mamámnak,2 db 20-on éves unokatestvérnek(egylány egy fiú),azok anyjának

a keresztanyámnak/k.apámnak,azok két gyerekének..az egyik 20-on éves(F) a másik mág csak 9(L)..

Minden tippet örömmel várok :)

e.i.köszi

2009. dec. 19. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Milyen árban?
2009. dec. 19. 19:36
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Rákerestél már itt a karácsony/ajándék szóra? Egy valag találatot kidob és csak válogatnod kellene.
2009. dec. 19. 19:38
 3/7 A kérdező kommentje:
igen, rákerestem és volt egy VALAG találat...de egyikből sem találtam a megfelelőkre...
2009. dec. 19. 19:53
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
Ajándék csomagot vagy külön ajándékot? Nézd meg ki mit szeret, minek örülne.
2009. dec. 19. 20:56
 5/7 anonim ***** válasza:
95%

Nőknek kozmetikai csomag, szakácskönyvek esetleg mellé fűszeres olaj, szép bögre teával, sál, kesztyű, mécsestartó, dísz gyertya,

férfiaknak 1 üveg bor, vicces mobiltartó, határidő napló, flaska, sakk készlet, tollak díszdobozban, érdekes kulcstartó,

a kislánynak smink, jópofa toll 1 naplóval, eldobható fényképezőgép albummal, képkerettel, kis angyalkás szobrok, hajcsat- pánt- színes hajgumik, színes ceruzák vázlat fűzettel.

Mondgyuk elég sok embernek kell vásárolnod és nem tudom mennyi a keret, de saját készítésű dvd, cd bárkinek lehet, vagy antikváriumba interneten nézzel könyvet. Ujságosokknál lehet venni lejárt folyóiratokat, magyarkonyha, extrém sportos ujságok, esetleg saját készítésű karácsonfa dísz, sütemény.

2009. dec. 19. 21:41
 6/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a tartalmas választ!

hasznát fogom venni:)

2009. dec. 20. 12:09
 7/7 anonim ***** válasza:
www.joajandek.gportal.hu
2009. dec. 20. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!