20 éves vagyok, van egy 26 éves barátnőm, akinek 5 éves kislánya van.3 éve nem élnek a gyerek apjával együtt. A páromnak mindig idősebb pasijai voltak. A gyerek mindegyiket szerette. Velem ellenséges. Tanácsok?
"A kérdező kommentje:
Tanácsot kértem,nem a barátnőmről véleményt! 3(!) ember volt az életében! A gyerek apjaés még 2!"
Valahol olvastam, hogy a fiatal nők 80 százaléka azt mondja, hogy az épp aktuális partnere előtt 3 másik volt: az 1-2 túl szép hogy igaz legyen, ezért az azutáni legkisebb számot, a hármat mondja. Valójában volt az vagy 10 is... xd
Kérdező!
Te magad írtad: "A páromnak mindig idősebb pasijai voltak"
Ebből a "MINDIG"-ből az következik, hogy SOK pasija volt, nem pedig kettő.
Ha meg nem tudsz magyarul, akkor kérjél segítséget!
Amúgy a te dolgod, hogy elhiszed egy 26 éves elvált nőnek a meséjét, hogy csak két pasija volt egész eddigi életében.
(Ha már a mesénél tartunk, még a Hófehérkének is volt vagy 7 + 1 !)
5-össel egyet értek! A gyerek az elején belekapaszkodik anya pasijába, mert szeretne egy apát, aki szereti őt. Aztán a férfi lelép, mindegy, ki hibájából, és ez a gyereknek törés. Rájön, hogy nem is szerette őt az a pótapuka, ha így el tudta hagyni örökre. A másodikkal már óvatosabb, de ugye a felnőttek okosabbak, legyőzik ezt az óvatosságot és megszerettetik magukat. Aztán megint marad a gyereknek a csalódás. Szóval sajnos a harmadik pótapukának még nehezebb a dolga, aztán a sokadikat meg már örökre utálni fogja.
Jobb, ha békén hagyod őt. Legyél vele kedves, korrekt, de egyenlőre ne akarj az apja lenni, ne neveld... Ha úgy alakul a kapcsolat, hogy pár év múlva is együtt vagytok, addigra úgyis minden erőfeszítés nélkül szép lassan kialakul a bizalma, és talán meg is szeret.
Mi a szart lehet egy joval idösebb nöben szeretni!
Komolyan le kell babàzni, el kell hizni és krvulni, hogy nektek pasiknak megfeleljünk????
Mi van veletek, pasik??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!