Akit megcsalt a párja, kivizsgáltatta utána magát, hogy nem kapott-e el valamit?
Figyelt kérdés
Tudom, ez inkább egészség témakör, de itt sok a megcsalós kérdés.
Én a nő vagyok, és tudom, hogy védekezés nélkül ment félre-legalább 1x.
A bőrgyógyászaton csak HIV és szifilisz szűrés van, hol és mit lenne még érdemes nézetni?
2014. ápr. 2. 12:05
11/17 anonim válasza:
Nézz utána,biztos van a te városodban is olyan ahol leveszik a véred,és mindent megnéznek.De nem lesz olcsó,arra készülj.
12/17 anonim válasza:
én azt olvastam, hogy ha még egészséges nővel is lépnek félre, az is felborítja a párja hüvelyflóráját/baktériumháztartását és kezdődik, először folyás, utána gombásodás..
a legkevesebb amit tehetsz, tejsavas hüvelyöblítés, ezzel erősíted a saját immunod.
utána várni hogy lesz e panasz, mert panaszmentesen a nőgyógyász is elküld a semmivel, nem vesznek kenetet sem,vagy ha igen, be sem küldi tenyésztésre, nem foglalkoznak az emberrel
13/17 anonim válasza:
LEgegyszerűbb - és ingyen van - menj el vért adni! Ha nincs semmi betegséged, legalább jót cselekedtél, ha van, akkor azonnal ki fognak értesíteni, és ott mindenre szűrnek. A férjemnek arról is jött levél, hogy menjen orvoshoz, mert magas a koleszterinje. Előtte aláírtunk egy papírt, hogy szűrik AIDS, Hepatitis, trópusi betegségek, tökömtudja.... Semmibe nem kerül és onnan szólnak ha gond van! És evidens hogy mindent néznek mielőtt másnak beadják a vért.
15/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nem adhatok vért, olyan gyógyszert szedek, de köszi, jó ötlet volt.
2014. ápr. 2. 15:38
16/17 anonim válasza:
Keress arra rá, hogy STD szűrés, van pár magánrendelő, annyit szűrnek amennyi pénzed van. Megértelek kérdező, én is így tettem, de valószínűleg túlaggódod. Többen azt sugallták, hogy az "útszélik" nagyobb veszélyt jelentenek, holott inkább a gyakran partnert váltó alkalmi ismerősöktől kell félni, ők ugyanis nem feltétlen járnak rendszeresen orvoshoz, nem ellenőrzi az orvosi papírjukat a rendőr.
17/17 anonim válasza:
Ha mindenki ilyen lelkiismeretes lenne, mint a kerdezo, akkor nem lenne ennyi betegseg. Az olyanok terjesztik, mint pl a 2-es valaszolo, sajnos sok van beloluk. Nogyogyaszhoz kellene menni, maganrendelesre. Nem kuldhetnek el, el kell mondani mi tortent. Biztos meg lehet csinaltatni, ha a terhesseg alatt is megcsinaljak. Az std teszt kb 30 ezer :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!