Hogyan tudnék változtatni?
Szerintem a gond gyökere az önértékelési probléma. Még soha egyetlen alkalommal véletlenül sem fordult meg a fejemben, hogy "meg kell felelnem" anyósomnak-apósomnak. A legjobbat kapták a lányuknak!
Miért ne felelnétek meg? Ez badarság...
Neked kellene rájönnöd, hogy miért nem szeretsz velük közösen menni máshova.
Zavar a viselkedésük? Félsz, hogy mások előtt veled hogy/másképp viselkednek? Te nem tudsz olyankor önmagad lenni, mert feszélyez a jelenlétük? Talán velük, előttük valami szerepet játszol még mindig?
Ilyesmiket kérdeznék tőled, hátha közben ráébredsz, hogy mitől tartasz ilyenkor, és akkor már kezelni is könnyebben tudod ezeket a helyzeteket :)
Teljesen megértelek, bár az én helyzetem annyiban más, hogy én egyáltalán nem megyek velük szinte sehová, mert szó szerint legégetnek mindenhol, állandóan csak ég a fejem miattuk. Lagziba, vendégségbe inkább külön ülünk a párommal, mert egyszerűen nem tudnak viselkedni. Nem is igazán fogadott el anyósom az első perctől kezdve, és még most sem,hogy októberben megszületik az unokája. Pedig már 7 éve vagyunk együtt. De nem érdekel, nekem ő senkim, meg különben is a fiához mentem feleségül nem hozzá.
28 hetes kismama
Sziasztok, köszi a véleményeteket!
A viselkedésük nem zavar, de valamelyikőtök rátapintott a lényegre, szerepet játszom valóban, mosolygok mint a tejbetök, nem tudok önmagam lenni. Mégis, amikor már a vendégségben vagyunk, nagyon jól érzem magam, pláne ha sokan vagyunk. Fura az egész. Utólag pedig nem értem hogy miért görcsöltem már megint sok nappal előtte. Ez állandóan így van, és elgondolkodtam azon, hogy vajon anyósom is szerepet játszik ha velem van??? Lehet, hogy ő is görcsöl ha velem kell találkoznia??? Én úgy érzem nagyon jó már a viszonyunk, de lehet hogy ez az egész egy színjáték minkettőnk részéről? Akkor sütne-főzne nekem állandóan valami finomságot? Mert ezt teszi, és apósommal szokta átküldeni. Az unokát már nagyon várja, csütörtökön azt mondja, bármikor vigyáz majd rá amikor csak akarom, emiatt ne izguljak. Vagy velem van itt a gond, és ő már elfogadott, csak én nem tudom elfogadni, és ez még nem tudatosult bennem!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!