Mivel szivassam meg ma a férjemet?
Bármit kitalálsz, vigyázz. Egy barátnőmnek április 1-jén ért véget a kapcsolata. Hazaért a barátja, a barátnőm meg akarta tréfálni, azt mondta, hogy megcsalta. Mire a srác: huhh, akkor most már én is elmondom, hogy én is téged...
Na, volt sírás-rívás, "én csak vicceltem', de akkor már mindegy volt. Persze, utólag már jó, hogy vége lett...
Olyat is hallottam (őt nem ismerem személyesen), hogy viccből(!) megkérdezte a nő a férjét, hogy ki volt az a csaj, akivel láttak? :) Mire a férj töredelmesen vallani kezdet...
"Bármit kitalálsz, vigyázz."
Miért kéne akkor vigyázni? Hiszen megszabadultak a felhozott példáid olyan emberektől, akik becsapták őket.
# 6/7
Szerintem itt csak jól járt aki viccelt, mert megtudta az igazságot.
Már nem aktuális, de engem úgy akartak ma megviccelni, hogy a párom munkatársa ír egy sms-t, hogy nem tudja elérni a párom, és érdeklődi, hogy ma nem tudná-e bevinni a jelenlétit.
Tehát mintha ma nem ment volna be, közben bent volt, és nekem hazudott.
Megköszöntem, hogy mégse csinálták ezt meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!