Mit vegyek édesanyámnak karácsonyra? Kézzel készített ajándéknak örülne. Örülnék egy-két ötletnek.
Nem tudom, mennyit szánnál rá, de ha szereti a teákat, akkor lehet venni hobbi boltokban teafilter tartó doboz, rekeszekkel. Ezt megcsinálod dekupázs technikával, nagyon szép lesz, hidd el! :) Mellette vehetsz még teákat, hogy ne üresen add oda neki. :)
Itt egy link: [link]
Itt meg a szalvétatechnika után:
Ha írsz még részleteket, hogy mennyi pénzed van rá, miket szeret, nagyon szívesen segítek még. :))
*Karina*16*
Ha lány vagy, akkor tervezz kartonból egy házat, amire mézeskalácsból építheted a falakat. Apu biztosan segít a ház kartonalapjában. Ezen kívül még a házba egy lapos elemmel és egy pici izzóval lámpát is tehetsz.
Jó munkát és szórakozást!
De tök jó ötleteitek vannak! :-) Lehet én is megcsinálom őket!
Láttam olyan fénykép keretet ami saját kezűleg lett díszítve és közös fotó van benne. Ehez is tudsz venni alapot kartonból a hobby boltban és ragaszthatsz rá gyöngyöt vagy kagylót, amit akarsz. Bár én nem tudok ilyeneket ajándékozni, mert két balkezes vagyok , de próbálkozni szoktam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!