Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek édesanyámnak...

Mit vegyek édesanyámnak karácsonyra? Kézzel készített ajándéknak örülne. Örülnék egy-két ötletnek.

Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 11:57
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

Nem tudom, mennyit szánnál rá, de ha szereti a teákat, akkor lehet venni hobbi boltokban teafilter tartó doboz, rekeszekkel. Ezt megcsinálod dekupázs technikával, nagyon szép lesz, hidd el! :) Mellette vehetsz még teákat, hogy ne üresen add oda neki. :)

Itt egy link: [link]

Itt meg a szalvétatechnika után:

[link]

[link]

Ha írsz még részleteket, hogy mennyi pénzed van rá, miket szeret, nagyon szívesen segítek még. :))

*Karina*16*

2009. dec. 18. 12:06
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

Ha lány vagy, akkor tervezz kartonból egy házat, amire mézeskalácsból építheted a falakat. Apu biztosan segít a ház kartonalapjában. Ezen kívül még a házba egy lapos elemmel és egy pici izzóval lámpát is tehetsz.

Jó munkát és szórakozást!

2009. dec. 18. 12:48
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

De tök jó ötleteitek vannak! :-) Lehet én is megcsinálom őket!

Láttam olyan fénykép keretet ami saját kezűleg lett díszítve és közös fotó van benne. Ehez is tudsz venni alapot kartonból a hobby boltban és ragaszthatsz rá gyöngyöt vagy kagylót, amit akarsz. Bár én nem tudok ilyeneket ajándékozni, mert két balkezes vagyok , de próbálkozni szoktam! :)

2009. dec. 18. 12:52
 4/7 A kérdező kommentje:
van rá 3000-4000 Ft-om és fiú vagyok:D
2009. dec. 19. 12:26
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
ékszeres doboz. nálunk a hobby boltban lehet kapni nyers fa dobozkát, és azt teszel rá, amit akarsz :) én 1700ért vettem egy 10x10x5-ös darabot, de volt olyan is, aminek üveges volt a teteje és képet lehetett bele tenni :D
2009. dec. 20. 14:41
 6/7 anonim ***** válasza:
vmivel fiúsabb: faragj neki fát :D fa karkötőt lefested majd neki, ezért én bolondulnék :D vagy rendszámtáblát :D nem jut több eszembe :D
2009. dec. 20. 17:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Én egy hajót kaptam a fiamtól,amit a saját kezével készített és nagyon örültem neki!
2009. dec. 20. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!