Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek alkoholista van a...

Akiknek alkoholista van a családban, hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
Nekem apósom az. Együtt lakunk. Már ránézni se bírok. Nem lehet vele beszélni, senki nem tud rá hatni. Megkeseríti az életemet....ti johy élitek túl?
2014. márc. 29. 12:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%

Nekem a szüleim isznak rendszeresen. Már megszoktam. Ciki nagyon, de ez van. :(

Legalább van előttem 2 példa is, miért ne részegedjek le soha. 2-3 havonta vagy még ritkábban iszom 1-2 pohárral..

2014. márc. 29. 13:50
 12/18 anonim ***** válasza:
80%
Nehezen, de segítségre van szüksége és ezért itt vagyunk mellette.
2014. márc. 29. 13:50
 13/18 anonim ***** válasza:
34%

Nem bűn ha családot akar az ember, ha megteheti.

De ti nem tehettétek meg, így most a gyermeked arra kényszerül, hogy egy alkoholista közelében nőjön fel, mert a szülei lusták voltak előbb gondolkodni, aztán lakást/házat venni, hanem előbb odaszülték a szegénységre, alkoholizmusra, mások nyakára...gratula.

2014. márc. 29. 13:57
 14/18 A kérdező kommentje:

Mondd te funkcionális analfabéta vagy? Mondtam hogy nem vagyunk szegények! Kisfiam 1 éves 1 hónap múlva költözünk, ő az egészbòl nem vesz észre semmit, hihetelen módon még szereti is a nagypapát.

Gondolod hogyha őt bármi fenyegetné maradnék.1 percig is?

2014. márc. 29. 14:40
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Allitolag en vagyok az. :) jol birom!
2014. márc. 29. 15:26
 16/18 anonim ***** válasza:
80%
Elköltöztem.
2014. márc. 29. 19:48
 17/18 anonim válasza:
sziasztok, én szeretnék létrehozni egy csoportot, kifejezettem alkoholista szülők gyermekeinek, ahol beszélgethetünk egymással névtelenül. Ha lenne erre igényetek írjatok nekem privátot :)
2014. jún. 10. 23:41
 18/18 anonim ***** válasza:
bele kell törődni vagy el kell költözni, ha mód van rá. az alkoholisták sosem ismerik be, hogy azok,. de a körülöttük élő hozzátartozóknak a leg nehezebb elviselni.
2014. szept. 2. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!