Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek alkoholista van a...

Akiknek alkoholista van a családban, hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
Nekem apósom az. Együtt lakunk. Már ránézni se bírok. Nem lehet vele beszélni, senki nem tud rá hatni. Megkeseríti az életemet....ti johy élitek túl?
2014. márc. 29. 12:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Nehezen. Ilyenkor lehetne mondani, hogy az ő élete úgy b@ssza el, ahogy akarja, de ez nem így van. Amedig vannak körülötte emberek, azok életét is megkeseríti, de ha nincs körülötte senki, szinte semmi esélye a gyógyulásra. Sok erőt és kitartást kívánok neked!
2014. márc. 29. 12:40
 2/18 anonim ***** válasza:
92%
Költözzetek el, vagy ha ő él veletek akkor meg választás elé kell állítani vagy elvonó vagy költözőn el. Anyós mit szól hozzá?
2014. márc. 29. 12:43
 3/18 A kérdező kommentje:
MIndenki tagad. A homokba dugja fejét. Azt hiszik attól megoldódik minden. Anyós reggeltől estig dolgozik, aludni jár haza, sógor és a férjem szintén. Én vagyok itthon a kisfiammal egész nap, én nézem és szagolom, de már nem nagyon bírom... Nemsokára kész a házunk és költözünk, akkor jobb lesz, de addig még valahogy ki kell bírni.... rosszul vagyok amikor a kisfiam közelébe megy már attól is irtózom, hogy szagolnia kell a szesszagú pofáját... bocsánat, de nem tudok már toleráns lenni. se vége se hossza a rosszabbnál rosszabb sztoriknak, hogy nem tud kiszállni a kocsiból, mert annyira részeg, hogy minden munkahelyéről elküldik, hogy részegen ordítozik, stb stb.... felelőtlen, ostoba ember, szörnyű kimondani, de gyűlölöm! Átkozom a napot amikor betettem a lábam ebbe a házba! 2 éve vagyok itt, de olyan ráncos és sovány lettem a sok idegtől, hogy hihetetlen. De csak engem visel meg ennyire, a többiek nem zavartatják magukat.... úgy csinálnak mintha ez tök normális lenne...
2014. márc. 29. 12:54
 4/18 anonim ***** válasza:
73%
Minek költöztél oda akkor?
2014. márc. 29. 12:54
 5/18 A kérdező kommentje:
Muszáj volt. Saját házat akartunk a baba miatt, és albérletben nem tudtuk volna összespórolni az árát. Most úgy tűnik súlyos árat fizetünk érte...
2014. márc. 29. 12:56
 6/18 anonim ***** válasza:
41%
Magyarán úgy, hogy nem jöttök ki a pénzetekből szültél egy gyereket is, aztán ráadásul még após-anyós nyakán éltek, és neked van problémád az eltartóid magatartásával?
2014. márc. 29. 12:57
 7/18 anonim ***** válasza:
60%
Anyosnak is nehez, hidd el, azert dolgozik ejjel-nappal. A tobbiek is tanacstalanok, azert inkabb becsukjak a szemuket. Na de neked konnyebb lesz nem sokara, bird ki addig, es gondolj arra, ha nem a budos apos mellett laknal, talan nem lehetne hazatok.
2014. márc. 29. 12:58
 8/18 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os, a magam részéről örülök hogy neked nincs ilyen gondod. nem hiszem hogy bűn hogy családot és otthont akartam,nem vagyunk szegények hál isten sose voltunk, nem a családi pótlék miatt szültem gyereket! ja, hogy annyira felelőtlen voltam hogy nem vettem fel 10 milliót 25 évre, hanem inkább spóroltunk ahogy lehet? Sajnos csak így lehet. A szüleim nem milliomosok, nem tud a család máshogy támogatni, csak így. kevesen tudják zsebből csak úgy kivágni egy ház vagy lakás árát! Nem mondom hogy nem vagyok hálás hogy befogadtak minket, de attól még nem hiszem hogy el kell tűrnöm mindent és attól még kikészít a jelenlegi helyzet!
2014. márc. 29. 13:47
 9/18 A kérdező kommentje:
A többieknek köszönöm a bíztatást és a kedves válaszokat!
2014. márc. 29. 13:48
 10/18 anonim ***** válasza:
85%
Fogd fel úgy, hogy ez az áldozat azért a pénzért.Ha dolgozni kellene érte valahol, az sem biztos, hogy kellemesebb lenne.Nálunk volt iszákos, de lebetegedett, azóta próbálja ital terén türtőztetni magát.Hála Istennek!De azelőtt, mikor napi szinten ivott, én is idegroncs lettem, meg más kár is ért, pl hogy nem járhattam dolgozni, mert inkább itthon őríztem a házat vele, mert ha bepiált nem mertem itt hagyni, féltem, hogy arra jövők haza, hogy kiraboltak, vagy leégett a ház.Le sem írom inkább mi a véleményem az alkoholistákról...
2014. márc. 29. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!