Tényleg megcsalják egymást azok a párok, akiknek az egyik tagja külföldön dolgozik, a másik itthon marad?
Sajnos nagyon rossz az arány:Az én környezetemben a 6 párból 4-nél tudom,hogy a külföldön havi 300 órát güriző férjét csalja a felesége.
Szinte mindegyikre igaz,hogy az első másfél évben hűségesek voltak,de a férjük hiányát pótolták észnélküli vásárlással ,amit a férjük megtízszereződött fizetése miatt úgy gondolták,hogy megtehetnek.
Ma már az általam leghűségesebbnek tartott,szépnek nem nevezhető hölgyeménynek is sikerült megcsalni a párját.
A legnevetségesebb az a feleség ,aki az autójuk kilóméterórájának jeladójáról szerelői profizmussal veszi le a vezetéket,hogy az ne mérjen,mert a három havonta hazatérő férjnek is feltünt,hogy rengeteg a km a járgányban.Természetesen a km azért sok ,mert ő minden másnap kiautózik a szeretőjéhez,ami 30 km-re van tőlük.
(Mindenre betaníthatók a nők.)
Talán Magyarországon is be kellene vezetni azt,hogy válásnál a csalfa fél szinte mindent bukjon,ha már az erkölcs kiveszett az emberekből.
Az ilyet én sosem értem,MIÉRT marad itthon az egyik fél? Nekünk eszünkbe sem jutott,hogy kettészakadjunk. Ráadásul anyagilag sem hiszem,hogy drágább volt így,mint itt is fenttartani egy lakást és kint is.
Biztos nem mindneki csalja meg a másikat,de azért éveket külön,gyakorlatilag fizikai kontaktus nélkül eltölteni ,és nem elhidegülni egymástól ezalatt,hát elég nehéz lehet. Persze ha 1-2 hónapról van szó,az más tészta,azt ki lehet bírni. Van egy barátnőm ,neki a férje kamionos,látom rajta mennyire szenved ,átlagban 2 hetente 1-2 napot van otthon a férje. Ő nem csalja,dehát ez így milyen kapcsolat ?:S
Ahol gyerek van, nem tud az egész család menni. Sok ilyen ismerősöm van.
Kicsit álszentnek tartom a dolgot, hogy mindenki azt állítja (válaszadók, nem rátok gondolok, ne vegyétek magatokra), hogy ő soha nem lépne félre és tudja a párjáról hogy ő sem csalná meg. Aztán eltelik 3-4 hónap, épp szakítottak vagy válófélben vannak, mert mégis félrelépett az egyikük.
Az ismerőseim körében azt csalják/csalták meg, aki 100%ig biztos volt benne, hogy az ő párja soha nem tenne ilyen.
Ezt kb 100 ismerősből szűrtem le.
Vannak párok, ahol az egyik csalja a másikat (netán mindkettő).
De ez nem attól függ, ki hol dolgozik. Aki olyan, az az orrod előtt is megteszi.
Sokat dolgoztam külföldön, itt is élek és az a tapasztalatom, hogy a pár férfi tagja szinte mindig megcsalja a párját.
Persze lehet magyarázkodni, hogy nem is, de az esetek 99%-ában igen. Nem is gondolnátok mennyi kelet-európai prosti van itt, magyar nők főleg...
16, 18: (17-es voltam): Nem.
Az én férjem tőlem távol 10.000 km-re dolgozott, két évet, mint kutató. Az első évben még csak haza sem jöhetett. Olyan biztos vagyok benne, mint a halál, hogy nem csalt meg, és ez kölcsönös.
Akinek a hűség csak papíron számít, a pap vagy az anyakönyvveezető előtt ezt hazudja, az meg fogja csalni a másikat, amint az első viszkető roham rájön a farkára. Az megteszi ám ezt otthon is, csak IDŐ kérdése.
Mi pedig vagyunk a hűségesek, akik komolyan is veszik a holtomiglan-holtodiglant.
19##
szerintem az ember csak saját magában lehet biztos, hogy nem lépett félre, a párja meg úgyis azt csinál amit akar, nem derül ki.
Feltehetnék egy kérdést, hogy egy férfi meddig bírja szex nélkül, de szinte tudom milyen válaszok érkeznének. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!